Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Cała Polska śmieje się z Zelta a on jeszcze na ściankach się ustawia wstydu brak

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem czy to jakaś moda celebrytów, że jak coś im się wstydliwego przydarzy to oni udają, ze nic się nie stało. Zelt rogacz jeszcze ma czelność na ściankach się ustawiac fotoreporterom. ja po czymś takim kanałami bym chodził...

Gość gość
on r****l młodą d**e, a ty? czy to powód do wstydu? raczej do dumy. przecież nie jest prawiczkiem

Gość gość
Ja też r****m młode i co? Żadna mi rogów nie przyprawiła. A taki Zelt to wstydu widać nie ma. jakby mnie laska wpuściłą w cudze dziecko to też bym kanałami chadzał :)

Gość gość
Zelt to frajer i jeleń wiec czego się więcej spodziewac

Gość jhvghjlvghkfg
Ciekawe czy on na serio myslal, ze ta pindzia była w nim zakochana???????? Luster nie ma chlop czy jak?????

Gość gość
Nie zal mi go. Zostawił rodzinę dla młodej lafiryndy to niech teraz pije to piwo.

Gość gość
a myślisz ze myślał? on r****l i wymyślił miłość przed kamerami

Gość gość
Kryzys wieku średniego to facet zgłupiał. jakby był atrakcyjniejszy to może lala nie bila by na boki.

Gość gość
to on teraz tym bardziej nie myśli albo po tych wydarzeniach cos mu się w łeb stało

Gość gość
"jakby był atrakcyjniejszy to może lala nie bila by na boki" taaa nie biła, to k***a fałszywa, takiej nic nie powstrzyma, jeżeli jej nie pasował to nie musiała z nim być przecież a nie walić go w rogi :D

Gość gość
Ja się nie śmieję więc nie cała Polska. To z niej się powinno śmiać, że taka puszczalska. A nie z niego. Co on takiego wstydliwego zrobił? Ja uważam, że nic. Ilu w Polsce jest takich wrobionych tatusiów :D Grunt, że dowiedział się wcześnie ;)

Gość gość
ale na szmal poleciała i popularność. Tania d****a , a ten frajer tez nie lepszy. Trafił swój na swego, też mi go nie żal. I faktycznie chyba po tych wydarzeniach gościowi coś się stało w głowę, ze jeszcze pozuje fotoreporterom. Inny by się pod ziemię zapadł, ale faktycznie może to depresja i człowiek nie wie co robi....

Gość gość
Jak to on nic nie zrobił???? Zostawił żonę i dzieciaka dla taniej d****i, bo myślał, że ona go kocha heheheh ale frajer. Ale okazało się , że bachorek nie jego tylko przystojnego modela ( jak on mógł na to nie wpaść) :) W Warszawie wiele osób gadało, że ona robi mu boki. Wszyscy wiedzieli tylko nie on.

Gość gość
Co w tym takiego :D mało to takich sytuacji? Żyć trzeba.

Gość gość
Najgłośniej to się śmieje była żona! Chyba do rozpuku :) Arni gra teraz rolę życia :)

Gość gość
Jakie k***a KOCHA. On to wymyślił żeby R****C

Gość gość
wstyd to krasc :P podobno, co 7 facet wychowuje w niewiedzy swoje dziecko, on przynajmniej dosc szybko sie o tym przekonal : P

Gość gość
No to r****ł razem z przystojnym modelem hehehehe ciekawe czy coś złapali może jakąś kiłę ?

Gość gość
Dlaczego wstyd to kraść??? Wstyd to mieć poroże!

Gość gość
Zelt może na święta robić za renifera :)))))))))

Gość gość
Lepiej zjeść tort z kumplami niż gowno samemu

Gość gość
ja bym takiego tortu nie żeżarł

Gość gość
K***a czytałem o tym, jakby mnie laska tak zrobiła to chybabym z******ł z liścia babie, że do końca życia by mnie popamiętała! I przez rok nie wyłaziłbym z chaty albo zrobił operację twarzy.

Gość gość
zelt to frajer wszyscy z niego leja. u nas w pracy dzień zaczynamy od wlączenia neta i czytania o nim :)

Gość gość
zelt powinien wyemigrować na jakiś czas z kraju aż afera ucichnie

Gość gość
szkoda chłopa i tyle. Nie wiem dlaczego tak się z niego nabijacie.

Gość gość
On się nie musi nigdzie chować,dobrze,ze chodzi z podniesiona glowa,przecież to ona powinna sie teraz zaszyc w jakimś kanale,lafirynda

Gość gość
Rogacz

Gość gość
Ale to nie Pan Zelt zachował się nieuczciwie, to nie on zdradził, więc nie on ma się czego wstydzić, a jego była kobieta. Dlaczego więc ma się chować i czegoś unikać? Niczego złego nie zrobił, a wręcz przeciwnie - pokochał to dziecko i nawet po wyjściu prawdy na jaw zachował się z klasą, wypowiadając się o tym maleństwu i byłej pozytywnie. To bardzo dobrze o nim świadczy.

Gość gość
"gość zelt to frajer wszyscy z niego leja. u nas w pracy dzień zaczynamy od wlączenia neta i czytania o nim". Nie ma co się chwalić, że jesteście tak prymitywni. Ale przecież prymitywy nie zrozumieją tego, co właśnie tutaj napisałam.