Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alicja 24

Ankieta do dziewczyn

Polecane posty

Gość Alicja 24

Witam was;) Nazywam sie Alicja.. mam 25 lat. interesuję się seksem w każdej postaci dostępnej.. ale mam parę pytań na które jest mi ciężko dostać odpowiedź.. moze mi Panie pomozecie;) takze kilka pytań do was..: 1,. Jakiego macie rozmiaru biuścik? 2. singielka/ zajęta? 3. największy penis jakiego widziałyscie bądź dosiadałyscie 4.. Najlepsza waszym zdaniem pozycja? 5. ile lat ? 6. brunetka/ blondi/ ruda.. 7/ ile lat mialyscie jak byl wasz pierwszy raz? 8. gdzie ostatnio się kochalyscie? 9. najciekawsze miejsce w ktorym sie bzykałyście? 10. czy lubicie wzrok mezczyzny na swoich piersiach? :) czekam na odpowiedzi :)

Gość sanja
jakieś głupie te pytania

Gość Alicja 24
Dlaczego dziwne?? chcę to pytam was drogie panie:)

Gość gość
c zajęta od10 lat 18cm.męża od tyłu,69,wszystkie są fajne 34 brunetka 26 w salonie przed palącym się kominkiem plener,las auto. uwielbiam ale mam małe i mam mały kompleks.

Gość gość
1 ) 65 D 2) zajęta od 4 lat 3) nie mierzyłam :D 4) 19 6) ruda 7) 16 8) w domu 9) nad stawem w biały dzień a dom sąsiadów nie daleko :) 10) tak lubie ale żadko mu pokazuje(kompleksy że za małe)

Gość gość
1,. Jakiego macie rozmiaru biuścik? --------- 75 B 2. singielka/ zajęta?------------------------------- wolna 3. największy penis jakiego widziałyscie bądź dosiadałyscie------ -------- nie mierzyłam 4.. Najlepsza waszym zdaniem pozycja? 5. ile lat ?-------------------------------------------- 28 6. brunetka/ blondi/ ruda..----------------------- blondi 7/ ile lat mialyscie jak byl wasz pierwszy raz?------- 22 8. gdzie ostatnio się kochalyscie?------------------ na łóżku 9. najciekawsze miejsce w ktorym sie bzykałyście?--- nad rzeką 10. czy lubicie wzrok mezczyzny na swoich piersiach?---- nie

Gość Paige
"drogie panie" Alicja wyglądasz mi na faceta 🖐️

Gość Alicja 24
Ja na faceta? po prostu chcę być miła dla dziewczyn innych:) dlaczego mam być niby facetem? nie moge sie seksem interesowac i byc nimfomanką??

Gość Alicja 24
Ja na faceta? po prostu chcę być miła dla dziewczyn innych:) dlaczego mam być niby facetem? nie moge sie seksem interesowac i byc nimfomanką??

Gość małabee
1. 75C 2. Zajęta 3. Nie mierzyłam, ale aż momentamibyło boleśnie 4. Na jeźdzca albo łyżeczki 5. 19 6. blond 7. 15 8. w łózku 9. podjazd kolegi w aucie, w polu 10. tak

Gość gość
1 75e 2 mężatka 3 z 20 miał 4 każda od tyłu 5 25 6 brunetka 7 16 8 w łózku 9 altanka działkowa w styczniu, przy -10 10 nie wiem

Gość gość
No dziewczyny zapowiada się fajnie ankieta;) dalej czekam na odpowiedzi wasze;) moze ja cos powiem na ten temat.. moje : 1. 85 b 2. singielka/ ogolnie mam przyjaciela;) 3. chyba mial 20 cm ;. cos takiego:) albo moze troszkę mniej 4. od tylu... na jezdzca i na lyzeczki 5. 25 6. brunetka;) 7. 16 8. mmm :) na łóżku,, a potem chwilke na krześle;) 9. seks w przedsionku mojego domu :) jak wracałam do domu z imprezy;).. i moze jeszcze w salonie mojej siostry.. 10. uwielbiam:)

Gość Alicja 24
czekam dalej na wasze odpowiedzi:) dziewczynki piszcie

Gość dzika nimfomankaaaa
1. 75B 2. zajęta 3. dł. ok. 20 cm, gruby 4. na jeźdźca 5. 24 6. szatynka 7. 16 i pół 8. dziś rano w łóżku a potem na podłodze 9. w przydomowym ogródku (położonym w środku miasta) 10. lubię

Gość baby są jednak
piertolniete :D

Gość gość
no no wszystkie zescie miały faceta co ma penisa 20 cm a dziwnym trafem oglądacie się za smoluchami bo polacy niby maja male czlonki albo czegos nie rozumie albo pochlebiacie sobie jakiego zescie ujezdzaly wredne oszustki

Gość Alicja 25
Właśnie.. jest 1 na 1000 facetów że ma 20 cm penisa;) coś tu koleżanki kłamiecie. coś mi sie wydaje ze te wasze 20 cm to pewnie jest 13 albo 14 cm.. oszukujecie troszeczkę