Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja dziewczyna jest stuknięta

Polecane posty

Gość gość

moja dziewczyna jest jakaś nie normalna wystarczy że coś jej powiem źle to zaraz na mnie krzyczy wyzywa czasem próbuje mnie uderzyć a po kilku minutach zaczyna sobie sama ubliżać a gdy jej mówię że tak ie jest że nie jest brzydka zła czy nie jest tą najgorszą to przytula się do mnie i przeprasza. a gdy jej nie pocieszam to słyszę słowa typu "jestem tak brzydka że nawet nie chcesz na mnie patrzeć i jesteś ze mną z litości lub jestem taka głupia i beznadzieja że nie chcesz ze mną rozmawiać" czy jest jej potrzebny psychiatra i czy ona już zawsze będzie tak robić???

Gość gość
zdecydowanie psychiatra bo twoja laska to psychopatka, nikt normalny się tak nie zachowuje a bynajmniej nie jak w stosunku do swojego faceta

Gość gość
wklej jej fotę to C***owiemy czy coś z nią nie tak

Zdecydowanie coś z nią nie tak, może brak jej pewności siebie.

Gość gość
psychopatka?? raczej nie.. ona w wieku 12 lat była molestowana przez ojca i pochodzi z rodziny patologicznej czy to też może mieć wpływ na jej tutejsze zachowanie??

Gość gość
ja też byłam molestowana i tez pochodzę z rodziny patologicznej a nie zachowuje się jak wariatka wręcz przeciwnie staram sie dba o dobre relacje ze swoim facetem a ona będzie ci robiła takie jazdy

Gość gość
kiedyś powiedziała mi że najbardziej boi się samotności że zostanie sama i nie da sobie rady że znów spotka ją krzywda..

Gość gość
to wyślij ja do psychologa bo ewidentnie dziewczyna sobie nie radzi tylko ty się męczysz ona zresztą tez

Gość gość
z tego co mi wiadomo to osoby molestowane boją się kontaktów z facetami

Gość gość
o na nie chce iść do psychologa bo nie chce z obcymi osobami rozmawiać na takie tematy bo jej wstyd

Gość gość
jasne bo ja tez tak miałam jak mój facet mnie odtykał to sie denerwowałam ale chciałam ratować związek i dałam na wstrzymanie a to co było kiedys jest w mojej głowie ale nie będę faceta krzywdziła tym staram się z tym uporać a dziewczyna ma problem i będzie się męczyła a wiem co o tym bo byłam w takiej samej sytuacji. A facet nie wytrzyma i ucieknie

Gość gość
T o wspieraj ja nie widzi, że ci zależy dla ciebie ja drobniejsza rzecz a dla niej bardzo ważne, zaproś ją gdzieś, spacer, kolacja i będzie zadowolona tylko dość często nie raz na rok.

Gość gość
jeżeli mają poczucie bezpieczeństwa to się przywiązują i zaczynają się otwierać przed takim chłopakiem tylko muszą się czuć bezpiecznie i to nie jest tak od razu to trzeba trochę nadtym popracować

Gość sierść psa
wiele kobiet tak ma i od początku nastawiają się na wariant pesymistyczny , czyli że i tak facet odejdzie , więc dochodzą do wniosku, że lepiej jest jeżeli kobieta odchodzi jako pierwsza bez podania przyczyny , fachowcy od psychologii podobno mają nazwę na takie zachowanie kobiety

Gość gość
TZN?? jaka to jest nazwa??

Gość sierść psa
to jest jakiś symptom , jakieś zaburzenie ale nazwy nie pamiętam

Gość gość
aha.bo ja naprawdę się o nią boje ona kiedyś kilka razy próbowała się zabić a ja zaczynam się bać czy czasem znów się znią nic nie dzieje bo przestała pozwalać mi się dotykać a nawet nie rozbiera się już przymnie

Gość gość
słuchaj mniej więcej zacznie jej się poprawiać za 3 ; 4miesiące jeśli naprawdę ją kochasz to wytrzymasz i nie pytaj co to bo tu nie napiszę.

Gość gość
a ja mam inna propozycje tez mialam takie problemy jak Twoja kobieta z tym ze nie powiedzialam o tym partnerowi i sama nie rozumialam swoich wybuchow zlosci agresji. doszlo do tego ze mnie zostawil jak to powiedzial wypalil sie. a wczesniej mysle ze wskoczylby za mna w ogień. umowcie sie na spotkaniem u psychologa razem zaproponuj jej zebyscie poszli bo nie chcesz jej stracic a ostatnio miedzy wami sie nie uklada i mysle ze jak bedziesz ja wspieral to po czasie sama peknie u terapeuty i powie o swojej historii. ja milczalam 15 lat i po 3 miesiacach terapi dopiero powiedzialam co mnie spotkalo w dziecinstwie i wiele sie w moim mysleniu juz zmienilo ale niestety o takich rzeczach nie da sie zapomniec trzeba niestety je zaakceptowac bo czasu juz sie nie cofnie a niestety molestowanie wplywa na osobowość: depresja anoreksja bulimia uzaleznienia od zakupow alkoholu etc. lęki... można by tak wymieniać kobieta ktora wykozystano ma zanizona samoocene czesto nie potrafi zaufac mezczyzna, ma uraz do seksu zblirzen czasami takiej osobie wystarczy tylko sie przytulic. mam nadzieje ze ja kochasz prawdziwie i wytrzymasz jej zachowania i nie obrucisz sie do niej plecami. przypuszczam choc nie jestem specjalista ze ona moze miec depresje. zauwazyles jakies symptomy np: dlugo spi jest zmeczona lub nie moze spa, mniej je, nic ja nie cieszy, jest z siebie niezadowolona, wini sie za wszystko, stroni od ludzi? jak tak to jak najszybciej namow ja na ta wizyte. pozdrawiam i trzymam kciuki... ona nie jest stuknieta moze byc po prostu chora na depresje, albo cierpi na zespol stresu pourazowego. nie oceniaj jej do puki sie cos nie wyjasni.