Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prezent na Gwiazdke 2013 dla niej

Polecane posty

Gość gość

Z racji, że tutaj jest spore grono kobiet to chciałbym się dowiedzieć co sprawi Wam najwięcej przyjemności i radości. Mowa o prezencie na Święta. Załóżmy, że kwota do 200zł

Gość gość
Mi największą przyjemność sprawiłby w prezencie wyjazd do SPA, ewentualnie jakiś fajny, ekskluzywny zabieg kosmetyczny, coś w tym stylu masażu czekoladowego z peelingiem. Myślę, że zabiegi kosmetyczne/kosmetyki są dosyć uniwersalnym prezentem dla kobiety.

Gość asia877
O tak, SPA to marzenie niejednej z nas :) Jeżeli nierealne to jak najbardziej kosmetyki, które umożliwią małe domowa spa :) Mi się marzy zestaw pure fiji, uwielbiam zapach kokosa.

Gość gość
Proszę o pomoc chciałem zamontować drążek lecz pojawił się problem. Wywierciłem 3 cm i jest opór wiertatrka nie idzie do przodu. Co może być tak twarde czy to żelbeton. Jak to przewiercić ? Czy mam ustawić na udar czy wiercenie ?

Gość gość
Prezent jest dla niej czy dla którejś z nas bo pytasz co nam sprawi największą przyjemność? Od siebie powiem, zaskocz mnie :-) _____________________________________________________________ 2013-12-03 02:58:21 [zgłoś do usunięcia] gość Proszę o pomoc chciałem zamontować drążek lecz pojawił się problem. Wywierciłem 3 cm i jest opór wiertatrka nie idzie do przodu. Co może być tak twarde czy to żelbeton. Jak to przewiercić ? Czy mam ustawić na udar czy wiercenie ? ____________________________________________________________ Zależy w którą ścianę wiercisz. Sądzę że masz nieodpowiednie wiertło. Zmieć je na te do żelbetonu, ewentualnie takie i do żelbetonu i do stali (zależy ile forsy chcesz wydać ) i nie ustawiaj na udar bo.... sam udaru dostaniesz :-) Chyba że wiercisz dziurę do baknowego sejfu :-) Powodzenia :-)

Gość seria598
Całe święta z ukochanym i wyręczającym mnie mężczyzną oraz trzy dni upojnych nocy :D W gratisie możesz sprezentować album z pozycjami http://www.citeam.pl/oferta/,,101-pozycji-seksualnych . Serio, dla dziewczyn nie kwota jest najważniejsza, a włożony trud

Gość gość
ja bym nie chciała wyjazdu do SPA ani kosmetyczki, raczej wolałabym coś do porobienia we dwoje albo jakiś drobiazg, w zasadzie nie mam pomysłu, dla mnie mój chłopak jest prezentem sam w sobie :)

Gość gość
Zgadzam się, że obecność drugiej ukochanej osoby jest najważniejsza! Ale mały symboliczny drobiażdżek w postaci kosmetyku lub zestawu kosmetyków też nie zaszkodzi. Ostatnio otrzymałam od mojego chłopaka zestaw Precious Skin z kosmetyków Fleur de Sante. Tak więc mogę szczerze powiedzieć: mała rzecz, a cieszy. (No, nie taka mała). Aż się zdziwiłam, że potrafił tak dobrze wybrać prezent dla mnie. Chyba musiała mu podpowiedzieć jakąś kobieta z jego rodziny...