Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

białe sukienki

Polecane posty

Gość gość

Ja tylko wspomnę mój post (chyba nawet w innym temacie) z tegorocznych wakacji. Szłam na wesele, miałam do wyboru dwie kreacje, z których jedna to była kremowa sukienka przed kolano z szerokim bordo pasem. Ostatecznie z niej zrezygnowałam, bo (radząc się zresztą niniejszego forum, wstawiając zdjęcia kiecki) uznałam, że PM może się poczuć urażona. To było duże wesele, ok 200 osób. Wyobraźcie sobie teraz ile dziewczyn może być na takim weselu... WSZYSTKIE miały białe sukienki. Wszystkie. Bo było lato, gorąco, jasne kolory są korzystne dla cery. Także to by było na tyle. To tylko gadanie w sieci, w praktyce nikt się nie przejmuje czymś takim

Gość gość
ha ha ha,ale cie w h**********************a zrobiły

Gość no sucho ma ta palma
To ciekawe, bo ja tego lata byłam na kilku weselach i białe sukienki u gości do była rzadkość.

Gość gość
Sama miałam tego lata własne wesele i żadna z zaproszonych kobiet nie miała białej sukienki. Świadkowa miała kremową z czerwonymi dodatkami, bo tak ustaliłyśmy.

Gość gość
na moim weselu było wiele dziewczyn w białych i kremowych sukienkach

Gość gość
Prostaczki to miały

Gość Rossalianna
ja do kremowych w ogóle nic nie mam bo kolor kremowy to nie biel i niech sobie będą. U nas na ślubie i weselu moja mama miala kremową sukienkę, ktorą razem wybrałyśmy, chrzestna męza równiez miała kremową z czarnym pasem. Natomiast bialy wydaje mi się nie na miejscu. 4 osoby miały biale i nie podobało mi się to ale na weselu nie zwracałam na nie uwagi, dopiero na płycie zobaczyłam. Moim zdaniem w białych sukienkach nie powinno się chodzic na wesela, natomiast kremowy ok

Gość gość
mi nie przeszkadzało ze ktoś miał białą sukienke,gorzej było z panem młodym bo jego mylili z innymi kuzynami w czarnych garniturach,ale jemu wcale przykro nie było tylko śmiał się z pomyłek