Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy kobiety z wyższym wykształceniem

Polecane posty

Gość gość

znajdują partnerów lekarzy, prawników ogólnie na wyższym stanowisku?

Gość gość
Akurat :D co się nawinie i je zechce.

Gość gość
Ja mam mgr i mam męża z wykształceniem zawodowym ;) Nie zamieniłabym go na innego ;) a wykształcenie, to nie problem. Sam potrafi tyle zrobić, że sama się dziwię, gdzie się tego nauczył ;) Mam bystrego męża i to się liczy, a nie wykształcenie ;)

Gość Wazelinnna
Jestem mgr i mój mąż mgr. Ale ktoś powie, że i tak mezalians bo ja nauczycielka a on finansista :)

Gość gość
Trochę mezalians. Nauczyciele dużo nie zarabiają.

Gość gość
9.41 to moja wypowiedź. A co do mezaliansu, to ja jestem ta z niższych sfer, bo moja rodzina to alkoholicy i degeneraci, a jego to sołectwo od pokoleń i poważanie u innych. Finansowo też stoi o wiele lepiej, niż ja.

Gość gość
A dlaczego zaraz partnerów? może po prostu mają znajomych z różnych środowisk. Mają olewać ludzi z ich problemami dlatego że ci ludzie mają gorsze wykształcenie? Jesli tak uważasz to sama jesteś g. warta.

Gość gość
ja mgr, nauczyciel, mąż mgr inżynier,

Gość gość
lekarze to na ogół k****arze, a prawnicy domowi tyrani brrr. zresztą nie ma co się oszukiwać, jakbym była inżynierem i zarabiała kupę kasy, to mogłabym sobie szukać wśród podobnych sobie, a że nie mam żadnej pracy i raczej jakiejś super cudownej mieć nigdy nie będę, to co mnie obchodzi jego wykształcenie?

Gość gość
Inzynierowie to też k****arze, ani sie obejrzysz a twój mężuś strzeli dziecinkę jakiejś lasce o połowę młodszej od ciebie, a ty umrzesz ze wstydu przed ludźmi, którym tak chciałaś imponować.