Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaki kolor wlosow do zielonych oczu

Polecane posty

Gość gość

Moj naturalny kolor wlosow to szary taki mysi. Oczy zielone z ciemnymi obwódkami. Brwi i rzesy ciemne.Karnacja nie ciemna ale tez nie jasna. Obecny moj kolor wlosow to jasny blond i nie wyglada zle ale chcialabym zafarbowac sie na czekoladowy braz bo szkoda mi juz niszczyc wlosy farbami rozjasniajacymi. Jak uwazacie bedzie mi pasowal???

Gość gość
koloru włosów nie dobiera się do koloru tęczówek tylko do całej twarzy. Skoro piszesz, że masz ciemne rzęsy i brwi, oraz niezbyt jasną karnację, to powinnaś wygladać ok w brązie

Gość gość
Dobrany do typu urody. Inne pasują do typów ciepłych, inne do zimnych.

Gość Chaberek1990
rude :)

Gość gość
tia... rude... jak jest z urody "latem" to rudym zrobi sobie ogromną krzywdę tylko

Gość Kamila323232
Jesli nie wiesz, jaki kolor wlosow do Ciebie pasuje to zapytaj o rade dobrego fryzjera :) ja zawsze chodze do salonu Black Pearl w Krakowie przy ul Szlak ;) polecam go, bo jest naprawde fajny, elegancki, maja kosmetyki wysokiej jakosci i swietna obsluge :):)

Gość gość
Black g0wno. Ten "salon" naprawdę jest taki marny, że pies z kulawą nogą tam nie zagląda i dlatego tak desperacko szukacie naiwnych po forach? :o

Gość nie rob sie na czarno
tylko nie rob na czarno!!! na czarna czarownice jak te cyganki!!

Gość nie rob sie na czarno
Sadze ze jestes typem urody chlodnym -wiec zrob CZERWIEN ,ale nie razaca nie wisniowa,ale taka ciemniejsza czerwienia firma LOREAL PREFERENCE MA TAKA SCARLET