Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaraz chyba zwariuje

Czy on mnie przetrzymuje czy olewa PORADZCIE COS

Polecane posty

2 miesiące temu poznałam na imprezie faceta przez wspólnych znajomych. Widzieliśmy się od tamtej pory 3 razy, dwa razy na imprezie u znajomych i raz w przelocie na mieście. Na tej drugiej imprezie dużo z nim rozmawiałam, trochę flirtowaliśmy. Wiem, ze mu się spodobałam, komplementował mnie, niby przypadkiem dotykał, chciał objąć. Później widziałam go w przelocie na ulicy, ale zamieniłam z nim dosłownie kilka słów, bo spieszył się do pracy. Tydzień temu postanowiłam napisać do niego na facebooku. Miałam do niego konkretna sprawę, chciałam się o coś go zapytać, o coś czym on się zajmuje a z czym ja miałam problem. Napisałam więc do niego, i zaczęlismy rozmawiać. Rozmowa bardzo szybko przerodziła się w flirt, bardzo odważny i niegrzeczny zresztą. W trakcie padły ode mnie słowa typu "będziesz się musiał o mnie postarać" itd. Na co on odpisywał, ze bardzo chętnie itd. Ogólem cała rozmowa była z podtekstami, wiadomo o co chodzi ;) No i to było tydzień temu, i od tamtej pory znowu zero kontaktu :( myślałam, że on odezwie się do mnie, ale nic. Minał już tydzień. Myślałam, że po takiej rozmowie on będzie się do mnie odzywał, ale chyba się przeliczyłam. Ja 1 nie mam zamairu się odzywać. Co o tym myślicie? Może niech się również wypowiedzą faceci, jak widzą taką sytuację z ich punktu widzenia? Czy on mnie olał, czy przesadzam?

Gość gość
a co c***oradzic? wlazidupstwo jest starym dobrym sposobem na zmiekczanie materialu..a ze na ciebie dziala to miej pretensje tylko do siebie

Gość gość
To proste, koleś pokazuje ci, że ty też musisz się postarać o niego, nie tylko on o ciebie.

Gość gość
daj sobie spokoj, jakby mu zalezalo to by codzienie napisal glupia wiadomosc

Gość gość
napisałaś że bedzie musiał sie postarac, on na to ze bardz chętnie. Czy widzisz te starania? ;) Czy trzeba to dalej komentowac?

Gość zaraz chyba zawariuje
Czyli olał mnie tak?

Gość zaraz chyba zawariuje
to po co było to wszystko, po co zaczynał flirt i robił mi jakieś nadzieje?

Gość slodka didi
znów te same pytania. po co to robil!?? my nie wiemy,zapytaj jego!

Gość slodka didi
my wiemy jedno.sorry,ale olal cie.

Gość gość
bosz, ja tez flirtuje z dziewczynami, ale to nie znaczy, ze w kazdej widze potencjalna dziewczyne. Taki mam styl bycia i zawsze rozmowe sie prowadzi luzniej...... Chlopak milo spedzil czas, ale na wiecej nie ma ochoty....

a myślicie, ze mogę do niego napisać jakaś niezobowiazujaca wiadomość? w stylu, co słychac itp? Czy poniżę się tym?