Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak dlugo moze kochac sie dojrzaly facet

Polecane posty

Gość gość

... ktory nie uprawial seksu od 2 miesiecy? Mam za soba noc z 39-latkiem (sama mam 29 lat), jestesmy razem i to byla nasza pierwsza wspolna noc. Powiedzial mi, ze nie kochal sie od 2 miesiecy, ale ja w zyciu nie przezylam dluzszych stosunkow niz z nim... Nie wiem czy to kwestia jego wieku, doswiadczenia, czy tez tego, ze jego zoladz jest odkryta nawet bez wzwodu (nie wiem czy jest obrzezany czy ma taka budowe) wiec i mniej wrazliwa. W zyciu nie mialam w sobie tez tak grubego czlonka, wydawalo mi sie, ze nie bede w stanie go zmiescic - on z kolei wychwalal moje waskie gabaryty i ogolnie wizualnie wiem, ze bardzo mu sie podobam - wiec to by sugerowalo, ze zbyt dlugo jenak nie wytrzyma. Kochalismy sie dosc lapczywie i troche nawet agresywnie, w roznych pozycjach i zastanawia mnie jak to mozliwe, ze byl w stanie robic to tak dlugo? Panowie, jak to jest z Wami? A moze wcale nie mial az takiej przerwy? Lub az tak go nie podniecam?

Gość gość
tzn jak dlugo ?? Dla niektorych dlugo to 30 min a dla innych 3 h więc okresl sie kolezanko.

Gość gość
2 miesiace wielka mi przerwa, ja mam 4 rok juz przerwe

Gość gość
nie mam duzego doswiadczenia, ale z moim bylym kochalam sie kilka minut i juz koniec, a w zeszly weekend trwalo to pol godziny na pewno... A to mozna tez 3? :)

Gość gość
Bardzo dojrzały tak jak ja :) może dłużej lub krócej.Wszystko zależy ile chcę.Jestem niekiedy leniwy i po mocnej koncentracji do 5 min. lubię czuć wilgoć,a gdy się posuwa za długo zaczyna brakować smarowania.Nie lubię sztucznych nawilżaczy.

Gość Vassago 77
Mysle ze powinnas to powturzyc jak bedzie tak samo dlugo to znaczy ze trafil ci sie dlugodystansowiec a co do tego jak dlugo moze starszyfacet to sprawa indywidualna jeden moze dluzej inny konczy szybko

Gość gość
Czyli jestes w stanie to az tak kontrolowac? Z nawilzeniem nie bylo problemu - tez bylam "głodna" ;)

przecież tu wiele zależy od techniki i doświadczenia. Jak facet umie panować nad sobą, to będzie Cię posuwał wiele godzin. Ile tylko ma kondycji.

Gość bardziej dojrzały
3 godziny to bym chyba nie wytrzymał, ale w sprzyjających warunkach potrafię mieć erekcję 20-30 min i w tym czasie kilka razy doprowadzić żonę do orgazmu, a dopiero potem samemu "skończyć". Dziewczyno, jeśli piszesz że zaskoczyła cię grubość jego członka, to na pewno go podniecasz - gdyby coś z tym było nie tak, to raczej miałby "giętkiego". Konkluzja: nie kombinuj, tylko korzystaj :P

Gość gość
Jasne,że można kontrolować,a nawet wstrzymać wytrysk,ale to lata ćwiczeń i się ma co chce.

Gość gość
Powtarzalismy to jeszcze 2 razy i bylo tak samo dlugo... Kiedy piescilam go oralnie tez bylam zaskoczona, ze wytrzymuje tak dlugie i naprawde intensywne pieszczoty...

Gość gość
Jestem po 30stce . Po dwutygodniowej przerwie nie trwalo dlugo , pare minut i koniec . Potem troxhe odpoczynku i wrocilem do normy . Norm u mnie to ok 20 -30 min jesli kochamy sie intensywnie i wlasciwie bez przerwy . A jak sie miziamy to pare godzin . Ale oczywiscie bez ciaglej penetracji , sa przerwy na brak wzwodu i takie tam . Najdluzej robilismy to bez przerwy niemal godzine na viagrze z cuekawosci ale kondycyjnie padlem to jak maraton po prostu czulem sie fizycznie wyczerpany . Partnerka tez miala juz dosyc . Nie potrafimy sie kochac powoli jak we frqncuskich erotykach ...

Gość gość
po wszystkim doslownie lało się z nas i dlugo nie moglam sie uspokoic - dla mnie to zupelnie nowe doznania ;) Martwilam sie czy to moze ze mna cos jest nie tak, choc w sumie to ciagle wspomina tamte chwile i marzy o kolejnych, wiec chyba jednak po prostu mam farta ;)

Gość gość
na "zyciu uczuciowym" nie jest tak milo jak tutaj, dziekuje wszystkim :)

Gość gość
Lubie litry wylanego potu omdlale rece i nogi , odglosy plaskania o tylek partnerki i smiech gdy skonczymy ... Kurde poki co jestem wylaczony na pare dni bo jest karmazynowy przyplyw . Ale nabralem ochoty ...

Gość gość
szczerze mowiac to jeszcze do dzisiaj ledwo sie ruszam, czuje kazdy miesien na ciele...

Gość gość
Scribo. Wytrzyma tyle na ile mu kondycha pozwoli . Miales kiedys mroczki przed oczami podczas seksu bo ja tak . ;)

Gość bardziej dojrzały
Mroczki miewam tylko jak żona mi ssie dzidę :)

Gość gość
Ja coś tam ćwiczę by nie mieć przy tym mroczków.Sportu kochani trochę i wali się całymi nocami gdy jest potrzeba.

Gość gość
A czy piski kobiety w czasie aktu Was motywuja czy deprymuja? Bo ja bylam w takim szoku, ze calyc zas wydawalam z siebie odglosy...

Gość gość
Toć odgłosy nas facetów pobudzają i współpraca nie decha :)

Gość gość
Moja partnerka nie piszczy tylko jeczy i przeklina . Vzasem wrzeszczy w poduszke . Nie przeszkadza mi to ani tez specjalnie ni dopinguje . Jest i juz .

Gość gość
No trudno bylo lezec jak decha pod takimi bodzcami ;) A kiedy go ujezdzalam gryzl mnie w dlonie wiec jemu chyba tez bylo milo ;)

Gość gość
To zależy co wpychasz :) pałką czy palicę.Piękne się słucha tych dźwięków.To tak jak by grał na skrzypkach.

Krótkodystansowiec, długodystansociec, pieprzycie, to jest kwestia mózgu a nie fiuta.

Gość gość
Nawet na filmach nie widzialam takiego przyrodzenia, nie jest dlugi, ale niemal jak piesc - ja jestem z kolei filigranowa i na poczatku sie rpzestraszaylm, ale bylam tak podniecona, ze dalam sie poniesc i wrazenia byly nieziemskie, w kazdej pozycji... Na poczatku wydawalo mi sie nawet, zr teroche zbyt mocno do mnie podchodzi, rpzywyklam do wyzszego poziomu subtelnosci, ale ta chemia, ktora nad nami od dawna krazyla chyba nie pozwolila zrobic tego inaczej.... Spal cala noc trzymajac mnie w ramionach i nie odwracajac sie ani na minute - slodkie to bylo :)

Gość gość
Hmmm moj maz 44lata odbywa ze 4 stosunki rocznie trwa to okolo 3-5 min wiecej mu nie trzeba szkoda tylko ze mnie sie nie zapyta czy mi starcza :((

Gość gość
44 lata :) i tak mało.Ja po dniu już łażę na wysokości lamperii (53) Jeżeli by moja zaniemogła bym chodził na lewiznę i tyle.