Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość saksa

niedomyslny idiota

Polecane posty

Gość saksa

mowilam facetowi ze konczy mi sie karta w kom, mialam zablokowane wyjscia, ok on napisal,ze za 2 godz zadzwoni..i zamiast zadzwonic jak obiecal,napisal sms -co robisz? nosz k***a skoro nie moge pisac to jak mam odpisac na durnego sms? a poza tym gdyby dotrzymal slowa i zadzwonil jak normalny facet, to bysmy pogadali chwilke,byloby ok. ale nie, ten debil wysyla sms zeby sie zorientowac czy moze zadzwonic...ja nie chce zeby wszyscy faceci byli takimi kretynami!

Gość gość
Masz faceta IMBECYLA :) :) :)

Gość saksa
noo wiem... i to sie chyba nie zmieni, malo bystry

Gość gość
ty kretynko nie mozesz sobie konta uzupelnic i zadzwonic jak cywilizowany czlowiek?

Gość bystry jak woda w klozecie
a czego ty wymagasz od faceta? :classic_cool:

Gość gość
jesteśmy Ci wdzięczni że się tym z nami podzieliłaś :)

Gość saksa
do osoby,ktora mnie wyzywa- nie moglam debilu,bo byla noc,brak mozliwosci doladowania w sklepie,przelewem takze,bo doladowanie i tak bylo by nazajutrz... w przeciwienstwie do tego faceta,ja mysle.

Gość saksa
wdziecznosc to taka pozytywna cecha...... :P

Gość gość
czlowiek myslacy nie dopuszcza do tego by na koncie bylo 0zl, debilko:)

Gość gość
ale gupi ćwok,nie domyślił się że z kodziarą się zadaje:o dam ci radę chopie,bierz nogi za pas i zostaw to kur..stwo>

Gość saksa
coz, poziom waszych wypowiedzi jest ponizej skali. kodziara? a kto to? chyba nie jestem z tego waszego popieprzonego pokolenia.

Gość babiogórska gitarzystka
Jesteś straszną suką. Jak można własnego faceta wyzywać od idioty? Jejku może zapomniał, może nie pomyślał - każdemu się zdarza zrobić głupotę. Nie bądź taka idealna. Doładować telefon można nawet z konta internetowego - w jakieś 3 minuty ;) Więc też mogłaś to załatwić. Zresztą dostaje się dzień wcześniej informację (albo się pilnuje) kiedy ważność konta się kończy.

Gość gość
...co by nie myśleć, każdemu może się zdarzyć że nie zatrybi, ale zastanawia mnie po co o takim bzdecie kobieta zakłada temat :) ...niby każdy ma prawo zakładać jaki chce, ale chwalić się nie ma czym tym bardziej za jego plecami robić sobie z niego jaja na forum ...takie to trochę niesmaczne i szczeniackie

Gość saksa
nie robie sobie jaj. jestem zła, ze jest taki troche..niedomyslny, mowilam mu to, mowie tez tu bo m,nie roznosi. chodzi tez o zasady-dotrzymanie slowa,skoro obiecal,ze zadzwoni to trzeba bylo tak zrobic. a nie jakies durne smsy....na ktore i tak nie moglam odpowiedziec. wy naprawde niczego nie rozumiecie.

Jejku Tobie nigdy nic nie wypadło z głowy? To nie jest jakaś ogromna obietnica, powiedział, że zadzwoni ale wylaciało mu. Serio o takie pierdoły się wkurzać? Zacznij nad sobą panować bo facet od Ciebie zwieje. I nie tylko ten jeden ale każdy.

Gość saksa
ja dotrzymuje slowa.zawsze.

Gość saksa
to sa drobnostki,masz racje, ale od drobnostek sie zaczyna prawda? potem bedzie tak samo w powazniejszych kwestiach.

Gość gość
Sram na ciebie kupą jeszcze ciepłą

Ale to jest pierdoła a nie dane słowo. Oczywiście teraz myślisz, ze jesteś kryształowa... ale uwierz, że tak nie jest. Często się coś rzuca odruchowo albo "na odpieprz się". Nie można tego odbierać jako obietnicy. Jesteś śmieszna. Tyle mogę C***owiedzieć. Ja nie wytrzymałabym z kimś takim. Staram się dotrzymywać słowa ale zawsze można o czymś zapomnieć. Zdarza się. A Tobie się wydaje, że taka jesteś idealna. A nie jesteś. Czy takie w porządku jest wyżywanie swojej durnej złości wyzywając partnera? Czy to jest jakikolwiek szacunek? Zastanów się. Serio.

i pełno facetów wlasnie pokazuje jak to strasznie im ciezko zaakaceptowac fakt że czasem mysla jak niedorozwoje :classic_cool: Ten atak na autorkę jest tego dowodem :D

Gość saksa
wiec mam przymykac oko no to,ze on jedno mowi, a drugie robi? nie chce takiego faceta. i mam prawo o tym sobie ponarzekac. nie,nie jestem smieszna. do tego co mowie i czy dotrzymuje slwoa podchodze pwoaznie.

Ależ oczywiście, że nie musisz przymykać oka. Powiedzieć co nie pasuje, powiedzieć jak się poczułaś. Ale nie wyzywać, nie atakować. Zakomunikować, wymagac ale bez przesady. Nie zachowywać się jak święta krowa.

Gość saksa
komunikuje i wymagam,nie wyzywam go bezposrednio,jedynie tu pozwalam sobie na wysyp zlosc***przeciez nie mowie do niego- ty idioto. ale uwazam ze w tym przypadku tak sie zachowal.

Gość gość
ale czy posiadanie faceta niedorozwoja to sprawa na forum, po prostu trzeba jemu powiedzieć że jest niedorozwojem albo z nim zerwać ...

I myślisz, że wyzywanie go za plecami to rozwiązanie? Sorry ale mass problem ze sobą jeśli taka pierdoła tak Cię wyprowadza z równowagi?

Gość gość
wydaje mnie się :) że autorka generalnie nie ma chłopaka za niedorozwoja bo z takim by pewnie nie była, po prostu w******a się a że się nudzi to skrobnłęa posta i na tym sprawa się pewnie skończy, ewentualnie na spokojnie mu wytłumaczy jak bezsensowny był ten sms kiedy będą mieli okazję pogadać :)

Gość saksa
ostatnia osoba ma jak najpelniejszą rację.

Gość gość
...nie ma to jak z nudów ubić czasem trochę piany :) ...i od razu nastrój lepszy :)

Gość gość
on powinien ci doładowac konto i zadzwonic do ciebie . a ty głupia sie dalej z nim zadajesz. za darmo mu dajesz d**y ?