Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość domina879

nagie zdjęcia moja figura

Polecane posty

Gość gość
zaczynasz gwiazdorzyc i byc agresywna wyzywasz mnie od palantów tylko dlatego ze pokazałem swój ideał do ktorego daleko ci i to o lata swietlne wiem ze chciałes podbudowac ego ale wybacz nie wszyscy beda ci kadzic gdz wklejasz foty nijakiego ciała

Gość gość
Malo kobieca figura. Czemu autorko sie tak denerwujesz jak ktos napisze ze mu sie nie podobasz ? Sama wstawilas tu zdj wiec licz sie z opinia. Mi sie nie podobasz ale to dlatego ze ja mam kobiete z pieknym cialem wiec nie latwo mi zaimponowac

Gość gość
odj****o jej chyba nie wiem na co liczy nawet w połowie nie przypomina atrakcyjnej kobiety po ch*j wklejasz gołe zdjecia nie odobasz mi sie i tyle masz racje czcki masz małe brzydkie tyłek meski szerokie bary

Gość gość
nieatrakcyjne ciało mało kobiece jak ktos napisał ciało podobne do figurz 12 letnego chłopca piersi małe i obwisłe miewam ze jastes młoda inaczej nie byłabys tak głupia by wklejac gołe zdjecia

Gość gość
z tylu wygladasz nieco 'chlopieco\ masz mala dupke ale przynajmniej jedrna, z prodzu tez fajnie, fajnie byloby jakbys miala cycki wieksze o romazir no ale tego nie da sie zmienic. ogolnie nie rozumiem dlaczego sie odchudzasz bo jestes szczupla i pewnie nie wierze ze nosisz romia wiekszy niz 36. wiec daruj sobie odchudzanie. jest super tak jak jest.

Gość domina879
ja się nie oburzam, tylko nie porównuj mojego typu figury do typu figury Salmy Hayek, bo takiego nie będę mieć nigdy i nie mam na to wpływu, wolę mieć ideały które są DLA MNIE realne :)

Gość Radek90
Boże, ile tu walikoniuchów siedzi, to aż przeraża! Zakompleksione typy, co jak zobaczą kawałek ciała kobiety, to już mają mokro w majtach i pytają się o namiary do autorki, dają też swoje, pomimo, że koleżanka zajęta. Wyjdzcie na zewnątrz, zagadajcie do jakiś kobiet, ciekawe czy tam tacy jesteście wyszczekani :) Co do wyglądu, to napiszę Ci jak ja Cie oceniam, z punktu 23 letniego młodego mężczyzny :) Figurę masz nienaganną, co nie znaczy, że idealną. Masz wąskie barki, nie lubie jak babki mają plecy jak Stallone. Pupa może być, pasuje harmonijnie do całości, chociaż powiem Ci , że ćwiczenia takie np jak ma Chodakowska, spowodowałby ujędrnienie pośladków oraz ich powiększenie. Piersi też mogą być. Nie za małe , nie za duże. Nie są zwisy, chodź też nie zaszkodziłoby mały trening na ujędrnienie :)

Gość domina879
dzięki za rzeczową opinię no ja ćwiczę, ale z Fitness Blender i Mel B ;) zawsze może być lepiej

Gość domina879
+ pilates wlasnie jestem po 40 minutowym

Gość Radek90
No i tak trzymaj! :) P.S. Masz jakieś kompleksy ? :)

Gość gość
...gdybys jeszcze zrobila zdjecie z boku zeby bylo widac tylek z tej strony to bym Tobie powiedzial czy jestes zgrabna.Fotka mz tylu jest ok-tylko chodzi o to czy masz wystajacy tylek.Jezeli tak to jestes fajna laska.Mi sie podoba twoja figura i chyba masz niesly=usznie jakies kompleksy.

Gość gość
masz fajna figurke,brzuszek i cycuszki super.Mniam

Gość gość
naprawde jest dla mnie szokujaca ta ilosc idiotow ktorzy z byle powodu potrafia obrazac dziewczyne.Pokazala wam swoje cialo z prosba o mopinie a nie o obrazanie jej.Wedlug mnie jestes fajna.Podobaja mi sie szczuple dziewczyny.Masz fajne cycuszki i brzuch.Cwicz na posladki.

Gość gość
Obecnie żadnym wyczynem nie jest pokazywanie się nago vide rożne celebrytki:) są tego ogromne ilości. Niemniej na kafe jest to teraz rzadkość tym bardziej barwa za odwagę Autorko:)

Gość gość
fuj obrzydliwe wyglądasz jesteś za gruba !!

Gość gość
i czemu tak zniechęcacie dziewczynę?

Gość gość
Jest normalna i tylko pozazdrościć odwagi.Nie wątpię,że musi być bardzo gorąca,a takie mają powodzenie.

Gość gość
Ja facet 31lat. Figura przeciętna, ale bardziej na plus. Tyłek fajny, a te dwa dołeczki nad nim bardzo seksowne. Biust nie za duży, nie za mały, taki jak lubie;) Brzuszek idealny. Jedna rada: zakończ dietę i nie chudni, teraz jest super.

Gość gosc21
normalna dziewczyna wedlug mnie :) Cwicz i obserwuj zmiany.Powodzenia

Gość gosc21
widac ze jestes jeszcze mloda :)

Gość gość
Masz dobrą figurę i nic nie kombinuj. Zero wstydu, na bank facet będzie zachwycony.

Gość gość
OJ TĘPY POLSKI NARODZIE Nie muszę widzieć piersi czy głowy, żeby wiedzieć, że to kobieta. Widać to po figurze, ale niektórzy widzę mają kłopoty z biologią, nie uważali w szkole chyba... ehh

Gość Max30
Ja bym był zachwycony takim ciałkiem, piersi masz cudowne, pozdrawiam i zero kompleksów.

Gość gość
kafe to fajna rzecz nie trzeba terapełty by sie dowartościować kobieta może mieć płaski męski tyłek obwisłe małe dojce a i tak degeneraty i brzydale ją zachwalają:)

Gość JackXL
W skali 1-10 stawiam 8,5. Osobiście cieszyłbym się gdyby było więcej takich dziewcząt i nie przejmuj się wpisami małolatów, którzy zazdroszczą Twojemu facetowi takiej dziewczyny. Pozdrowienia JackXL

Gość gość
Autorka sie znudziła lub spłoszyła?

Gość gość
nie wiem gdzie ty widzisz u tej laski obwisle piersi hmm gosvciu ? mnie sie w miare podoba chociaz pocwiczyc bys mogla w sumie

Gość paszkot
Czemu Ty wrzucasz swoje nagie foty?? ja p******ę, nie zrozumię takich lasek

Gość gość
Jakaś męska ta dupa i tułów. Jesteś tranwestytą:D?