Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Daisy1988

Mikołaj już tuż tuż jaki prezent

Polecane posty

Gość Daisy1988

Witam drogie mamy. Mikołajki już w piątek. Co kupujecie swoim dzieciom? I ile macie dzieci do obdarowania?

Gość gość
ja jednemu 1,5 roczniakowi Wesołą Zagrodę Chicco a drugiemu też 1,5 roczniakowi warsztat Smoby :)

Gość gość
ja tam slodycze daje na mikolajki.no moze jakis drobiazg dorzuce.na szczescie w rodzinie nie ma wiecej dziec;)dopiero na gwiazdke pomysle o czyms lepszym.

Gość gość
a sorki, na Mikołajki to tylko jednemu kupiłam jeździk, tamte prezenty są na Gwiazdkę ;)

Gość gość
syn ma 5.5 lat, dzis dostal paczke od meza z pracy, pluszak plus reklamowke slodkosci, od chrzestnego ciezarowke Lego,w sobote dostanie od mikolaja ' upragniony kombajn do kukurydzy :) zabawke hehe, gre planszowa, mala konsole do gier, pewnie tez dostanie cos od chrzestnej pod choinke dostanie traktor z maszynami , 2 gry planszowe, pojemnik klockow Lego ja kupilam chrzzesniakaowi 1.5 roku duza ciezarowke Wader, chrzestnej lalke Monster High, corce siostry kupilam kubek z ulubiona postacia z bajki, choinke figurke migajacą, kredki,

Gość gość
corka ma 14 miesiecy, dostanie farme z little people i ksiazeczki. na gwizadke instrumenty muzyczne drewniane i domek z little people. od dziadkow pewnie tez jeszcze cos.

Gość gość
Gosciu 1 ile kosztuja te zabawki? Bo musze kupic chrzesniakoi meza cos za 100zl a nie mam pomyslu. Tez ma 1,5roku

Gość gość
bransoletkę i mikołaja z czekolady

Gość gość
Książkę "Czekoladki dla sąsiadki" i czekoladę. Synek ma 3 latka. Bogatsze prezenty pod choinkę, na Mjkolajki powinny być raczej drobne podarunki, najczęściej slodycze.

Gość gość
Mikolajek sie u nas nie obchodzi, a pod choinke kupilam mojej 6latce-2lalki monster high, synkowi 1,5roku jezdzik fisher price i gumowego osiolka do skakania, na wspolny prezent dostana kuchnie drewniana z ikeii z garnkami, talerzami, materialowym jedzeniem (tez wszystko z ikeii)itp, bo lubia razem ''gotowac''

Gość gość
gościu zagroda chicco kosztuje koło 110zł a ten warsztat smoby koło 80zł :)

Gość gość
Teraz sprawdzilam i fajny ten warsztat i cenowo ok chyba go kupie. Dzieki za pomoc

Gość gość
nie ma sprawy, tylko zwróć uwagę na wiek, bo większość jest od 3+, ale jest jeden 18 miesięcy + i 2+, ja się decyduję na 18+ :)

Gość gość
Ja mam trójkę do obdarowania, z czego 1 jest moje, a dwójka mojego brata :) Na szczęście prezenty mam juz prawie gotowe, wystarczy tylko zapakować. mojej córeczce kupiłam zabawkę edukacyjną fisher price- gąsienica gawędziarka. córa brata dostaje bransoletkę z serduszkiem towee, a mój chrześniak piłkę do nogi :D