Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grudzień 2013

plamienia

Polecane posty

Gość grudzień 2013

witajcie dziewczyny... chciałabym się poradzić tych doświadczonych kobiet w tych sprawach... otóż moja ostatnia miesiączka była 2 listopada, wczoraj powinnam dostać następną, ale pojawiło się tylko brązowe plamienie... brak krwi jak co miesiąc... zwykle boli mnie strasznie brzuch, już półtora tyg przed planowaną miesiączką, a teraz tylko czasami w ciągu dnia zakuje mnie w brzuchu, ale nie jest to taki typowy skurcz macicy podczas miesiączki tylko lekko czasami poboli... a jeśli chodzi o piersi to bolą trochę mniej niż zwykle, ale strasznie za to bolą mnie sutki podczas pocierania... nie zabezpieczamy się z mężem bo staramy się o dzidziusia, ale wykluczam ciążę bo co mają wspólnego z tym upławy... czy któraś z Was tak miała? powinnam się martwić?

Gość grudzień 2013
mój lekarz będzie dopiero za 2 tyg a wolałabym pójść do niego niż do innego... czy któraś z Was miała taki przypadek? i jak się to skończyło?

Gość grudzień 2013
martwię się, bo nigdy nie miałam takich problemów, zawsze wszystko było w porządku...

Gość gość
Ktoś pomoże?

Gość gość
Sprobuj z testem na moje jestes w ciazy

Gość gość
Kurcze z testem chyba za wcześnie... nie chce sobie robić nadziei bo już nie raz się zawiodłam...