Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gościówwwwka

Konflikt z bratem chłopaka pomocy

Polecane posty

Gość gościówwwwka

Sytuacja jest taka: jestem z X od 3 miesięcy. Ogólnie układa nam się dobrze i tylko... no właśnie. Jego brat. Obaj byli przez długi czas moimi kumplami (kilka lat) i chodziliśmy, w większej też ekipie, na piwo, itp. Między mną a X iskrzyło już od jakiegoś czasu i niedawno zostaliśmy parą. Od tego czasu jego brat zaczął zupełnie mnie unikać, zero kontaktu. Pomyślałam ok, może potrzebuje czasu, nowa sytuacja, itp. Ale jest coraz gorzej. Przypadkiem spotkaliśmy się i doszło do pyskówki (zaczęło się od tego że próbowałam ustalić o co mu chodzi, zareagował bardzo agresywnie, zero konkretów). Obecnie jest tak, że chłopak gdzieś mnie podwoził, on też jechał z nami... nie odzywaliśmy się wcale, grobowa cisza. Chore, przecież jesteśmy dorośli... :O Mogłabym mieć w******e, tak. Tylko że 1. Wiem, że nie jest tak, że on po prostu mnie nie lubi, bo jakoś przez kilka lat się lubiliśmy. 2. Mój facet i on pracują razem, no i łączy ich wiele spraw rodzinny. Myślę o tym związku poważnie, więc wcześniej czy później to będzie problem. Co robić? A, no i on wcale nie powiedział mi o co mu chodzi (w sensie ten brat). Pretensje były całkiem z d**y i o nic tak naprawdę, a przynajmniej nie były to sprawy na jakie mam wpływ...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować