Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anula222

infekcja intymna

Polecane posty

Gość gość
Twoja babcia z dziadkiem maja mocne fundamenty,wychowali sie na zdrowej zywności,i samo mleko jeszcze krzywdy im nie wyrzadzi,ale gdyby go nie pili byłoby jeszcze lepiej

Gość gość
gosciu pisałes ze toksyczne mleko a jest wprost przeciwnie

Gość gość
2013-12-17 12:21:22 [zgłoś do usunięcia] gość Adasia znaja juz na wszystkich topikach.Ale nie jedzac nic bo toksyczne szybciej umrzesz niz jak jedzac nawet zywnosc przetworzona, Bo zywnosc przetworzona jest tak skomponowana ze umrzec nie daje ale chorowita bedziesz,dlatego coraz młodsi choruja na coraz grozniejsze choroby ,juz w łonie matki choruja,

Gość gość
17.12.13 [zgłoś do usunięcia] gość gosciu pisałes ze toksyczne mleko a jest wprost przeciwnie No bo mleko po 5r zycia jest toksyczne dla dorosłego człowieka,jakie przeciwnie????W przyrodzie zaden dorosły ssak nie pije mleka,bo nie ma enzymu który trawi mleko,

Gość gość
A dokładnie chodzi tu o enzym trawiacy kazeine w mleku,tylko dziecko posiada ten enzym,dorosły nie

Gość gość
no widzisz kiepskie te Twoje teorie bo my pijemy mleko wszyscy w rodzinie i jestesmy zdrowi

Gość gość
17.12.13 [zgłoś do usunięcia] gość no widzisz kiepskie te Twoje teorie bo my pijemy mleko wszyscy w rodzinie i jestesmy zdrowi To nie sa moje teorie,zdrowi jestescie do czasu,zadna toksyna nie działa z dnia na dzin,rozwla organizm przez długie lata,chyba ze jest to silna trucizna

Gość gość
Czytaj,"pij mleko bedziesz kaleką","pij mleko bedziesz miekki"

Gość gość
Podajesz mi jakies teorie nie znanego lekarze teraz pelno oszołomów na yotube!

Gość gość
Nikt na swiecie nie wymyslił sam zadnej teorii,my tu je tylko odkrywamy,pozdrawiam

Gość gość
Dobrze ze te profesror nie robi fiiiiiiiiiiiiiuuuuuuuuuuuuuu bzzzzzzzzzzzzzziiiiiiiiiu jak w słynej komisji

Gość gość
17.12.13 [zgłoś do usunięcia] gość Wszedzie jest pełno oszolomów,nie tylko na You Tube,ale wypowiadaja sie uczone jednostki lub te które pracuja lub pracowały w przemysle mleczarskim

Gość gość
A Ty jak troll Adas co wszedzie widzi spisek i koncerny farmaceutyczne!

Gość gość
Nie wiem kim jest adas,nie obchodzi mnie to,jasne a Ty ortograficzna widzisz wszedzie solidnosc i ze wszystko jest dla człowieka,a ja patrze trzezwo,a spiskowo,co fakt to fakt,nie zaklinaj faktów

Gość gość
17.12.13 masz to ten psychol co wszedzie ortograficzna

Gość gość
17.12.13 [zgłoś do usunięcia] gość A koncerny farmaceutyczne,to my wiemy jak działaja,i o co im chodzi,wszedzie piszesz o kasie,a zapominasz o koncernach farmaceutycznych które juz nie raz sie odkryły,o co im chodzi,miedzy innym swinska grypa,ptasia grypa i produkcja sprzedaz szczepionek

Gość gość
Adasiu ble ble ble to twój poziom

Gość gość
Ja nie jestem adasiem,a poziom jest poza twoim zasiegiem,niestety,dlatego niczego nie rozumiesz,szkoda ze sie nie uczysz,tylko obrazasz i stawiasz opór,nie chcesz znac prawdy

Gość gość
17.12.13 [zgłoś do usunięcia] gość Adasiu ble ble ble to twój poziom Bo jak ci sie poda jakas wiedze i poda nawet niepodwazalne przykłądy to ty to kwitujesz ble ble ble,czyli niereformowalna jestes

Gość gość
Swoja wiedze ze mleko jest toksyczne zachowaj dla siebie!

Gość gość
No widzisz tobie mów a ty dalej swoje,mówiłem juz nie raz ze zadna teoria nie jest moja ani nikogo innego sa to opracowania naukowe,wiec trzeba o nich mówic i nie bac sie,

Gość gość
Przeciez widac ze to ten troll co przeciwników jego teorii nazywa ortograficzna(dzieki temu jest rozpoznawalny).To psychol!

Gość gość
17.12.13 nie masz sie czego bac leczenie nie boli!

Gość gość
17.12.13 [zgłoś do usunięcia] gość No to dlaczego sie nie leczysz ortograficzna???skoro wiesz ze to nie boli???wiesz a nic z tym nie robisz,tylko pleciesz

Gość gość
Adas napij sie mleka i przestan nekac topiki!