Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

szukam diety dla młodej mamy

Polecane posty

Gość gość

witam,jestem mamą,mam 10 miesięcznego synka i chce zrzucić 10 kg, miałabym wtedy wagę sprzed ciązy,rano jem owsianke na mleku,potem normalne śniadanie,no ale co jeśc w ciągu dnia,jak to wszystko ustawić?powiem szczerze ze staram sie jeść mniej a moja waga stoi w miejscu, o ruchu raczej nie ma mowy bo i tak przy dziecku jest sporo gimnastyki,przed ciążą w jakies 2 miesiace schudłam około 5 kg ( nic nie ćwiczyłam),próbuje teraz wszystkiego i nie udaje mi sie zrzucić nawet kilograma,co robić dziewczyny doradzcie?

Gość ksennnaaa
Zacznij biegac, mi sie tak wlasnie udalo schudnac po ciazy. Moj synek ma 12 miesiecy. Teraz waze nawet 2 kg mniej niz przed ciaza.

Gość dietaredukcyjna
Jeśli jest Pani zainteresowana współpracą proszę o wiadomość na maila, postaram się pomóc, pozdrawiam:)

Gość dietaredukcyjna
dietaredukcyjna@gmail.com :)

Gość Olcia Dubicka
Rad i sposobów jest mnóstwo ale musisz coś dobrać odpowiedniego dla siebie, jeśli próbowałaś a nie wychodziło to zmieniaj małymi kroczkami, coś dodawaj, coś odciągaj a dojdziesz do tego właściwego sposobu :) Mnie kobieta której zajmuję się maluchami poleciła tabletki odchudzające Forever Slim, dostałam od niej jedno opakowanie w upominku a też można je znaleźć na allegro. Jako że najskuteczniej jest łykać je 3 miesiące kupiłam 3 opakowania w zniżonej cenie. Do tego zaraziła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I już po miesiącu schudłam 9 pierwszych kilogramów ;) A z ruchu to tyle co spacery z dziećmi którymi się zajmuję i w piaskownicy ;) Poprzednio byłam tylko na odpowiedniej diecie ale wcześniej nie było takich rezultatów ;) Tabletki zostały dopuszczone do obrotu na terenie PL przez GIS. A w tych tylko naturalne składniki co zarazem nasila mój spokój