Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fatałaszekmariana

PRZYPRAWIANIE ROGÓW

Polecane posty

Gość fatałaszekmariana

mam problem. mianowicie zdradziłam męża jakiś czas temu.. to był okropny błąd, do tej pory mam wyrzuty sumienia... jednak od jakiegoś czasu gdy głaskam mojego lubego po głowie, zaczęłam wyczuwać, że wyrasta mu coś dziwnego. po obu strona głowy pojawiają się górki i rosną coraz bardziej. są bardzo twarde... myślicie że to możliwe że rosną mu rogi przez to że go zdradziłam? pytam poważnie, bo kiedyś przyjaciel rodziny powiedział coś o doprawianiu rogów i jakichś przesądach, ale sądziłam, ze to żart. wiem, że to idiotyczne, ale może Bóg mnie pokarał za tą zdradę i chce żebym się przyznała?

myślę, że to może być prawda, ale uważam też, że powinnaś jak najszybciej się przyznać, ponieważ takie rogi tak po prostu nie znikną, a jak będziesz czekać dłużej to będą większe...

Gość Marek_Katolik
Twój maz jest synem Lucyfera który zostal zeslany przez Belzebuba zeby sprawdzic Twoja wiernosc i wodzic Cie na pokuszenie. Po prostu objawia sie jego prawdziwa natura.

Gość napalony_mirek19_z_katowic
Zrobie komus laske za friko, twoje lokum, auto, wyjazdy. Bez formalnosci, za darmo, z polykiem. Tylko oral.

Gość gość
Przyznaj mu się. Jak kocha to wybaczy. To słodkie jak mężczyzna wybacza zdradę.

Gość Zdzisiek_
Ja bardzo chętnie, kiedy i gdzie? mieszkam koło katowic !

Gość typiara2000
oszalałaś? to pod bluźnierstwo podchodzi!

Gość gość
po prostu został rogaczem,mi moja pani też przyprawiła rogi ale na moje życzenie i tez mi coś rośnie na głowie

Kiedy tylko chcesz, kiedy ostatni raz to robiles? Bo lubie jak jest duzo, masz kolegów chetnych na grupowa akcje?

Gość gość
a na mojej działce wylądowało wczoraj ufo

Gość Zdzisiek_
własnie wróciłem z jednej akcji, mam paru kolegów, musiałbym popytać. Super sprawa !. Mamy nawet swój tajny klub, w którym spotykamy się na bzykanko.

Moge im o*******c.

Gość jakuzachinczyk
Gdyby Bóg miał karać, to skarał by Ciebie. I to nie rogami, tylko wrzodami na d***e. Wy baby naprawdę jesteście niezrozumiałe. zdradzacie, a potem szukacie sensacji i wypisujecie bzdurne wątki na forum. A następne głupie baby zaraz będą radzić, żeby się nie przyznawać, albo żeby powiedzieć mężowi wszystko jak na spowiedzi, bo miłość wybacza wszystko. Stuknijcie się w głowę zanim wskoczycie komuś do łóżka, a nie będzie problemów ani z rogami, ani z przyznaniem się do winy.

Gość oszalałaś
chyba. skąd głupi pomysł, że facetowi urosną rogi? widziałaś, by ktokolwiek kiedyś miał rogi?

Ja nie chce sie bzykac, ja chce tylko ssac na glebokie gardlo, a potem polykac jak niewolnik. Macie murzyna?

Gość gość
Autorko, nie słuchaj tych powyżej.Jeżeli się przyznasz zrujnujesz sobie życie rodzinne i nikomu nie przyniesie to ulgi,wręcz przeciwnie -pomyśl.Zbładziłaś,zdajesz sobie z tego sprawę i chwała Ci za to. JAK CHCESZ MIEĆ PIEKŁO W DOMY TO POSŁUCHAJ TYCH PSEUDO DORADCÓW.Im głównie chodzi o to żebyś się pogrążyła,wtedy będą mieć satysfakcję,taka już niestety jest mentalność GLUPIEGO polaka.

Gość Wiesiek99
Racja, lepiej oszukiwac meza i rznac sie na prawo i lewo. Moze Ty tez mi wskoczysz do lózka, wezme Cie na psa a potem dasz mi buziaka i jeszcze tego samego wieczoru o*******esz mezowi? Jakby mnie dopuscili na metr to bym Ci zrobil dziure w glowie srubokretem.

Gość Zdzisiek_
mam dwóch mulatów... może być?

Jezeli Ty Zdzichu bedziesz Panem sytuacji i jako ostatni zalejesz mi twarz to ide na calosc. Mulat tez okej, tylko Azjatow nie, za cienkie sa.

Gość karolinka2543
ja widziałam kiedyś faceta z rogami w pociągu ! Miał wieeeelkie rogi i kłuł mnie nimi w d**ę..

Gość fatalaszekmariana
proszę sobie nie robić żartów, ja naprawdę nie wiem czy to jest możliwe i co ja mam robić, no pomóżcie!...

Gdzie ja wtedy bylem -.-

Gość Zdzisiek_
Miruś ale ty się zdecyduj. umawiasz się czy nie? bo widzę, że wolisz kłucie w d**ęę

Gość gość
PROWOKACJA,zabawa znudzonego debila(debilki).