Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z braku laku1987

dziewczyny ktore sa z facetami ktorych nie kochają jakie są wasze

Polecane posty

Gość z braku laku1987

motywy że jesteście lub byłyście w związkach z facetami których nie kochacie? JA swojego nie kocham, wiem, ze jest to facet, który na pewno nie będzie wierny (chyba, zze nie bedzie co zdymac), ktory raczej nie ma uczuc. jest ogolnie dla mnie mily, ale oprocz tego jest szpanerem, brak tutaj wszystkiego, nigdy nie było zadnej magii w tym naszym calym zwiazku, w glowie mam zupelnie kogo innego, kto jest daleeeko i z kim nie mam kontaktu niestety:( i kto jest juz z kims w zwiazku. jestem z moim facetem bo rodzina tak chce, zebym byla z kimkolwiek, bo nie mam z kim ogolnie pogadac jak nie z nim, bo jestem cholernie samotna ehh. a wy? w jego przypadku to juz nawet o kase nie chodzi, , bo nigdy mi nic nie dal i nie da, ehhh

Gość z braku laku1987
nie kocham znaczy moze bardziej nie chce z nim byc, wiem, ze potrzebuje kogos innego, ale mimo to jakby mu sie cos stalo i zostalabym sama to zalamalabym sie. :(nie przezylabym tego

Gość gość
z powodu dzieci i firmy. jestem tchórzem

Gość z braku laku1987
tzn facet na ciebie zarabia. to itak cos wiecej niz u mnie u mnie too juz totalne dno, jejku co ja mam robic siedze i rycze;(

Gość gość
nie, ja zarabiam 3 razy tyle co on, ale grunt i budynki to jego ojcowizna. Ja tą firmę stworzyłam sama, a teraz zwyczajnie nie mam gdzie iść i zarabiać, bo dawno bym się rozwiodła. Ja jestem honorowa, nie chcę jakiś alimentów, a mam 2 córki. Ich edukacja dużo mnie kosztuje

Gość z braku laku1987
a mozesz napisac cos wiecej? Uczucie do niego wygaslo, czy on sie zmienil? zle Cie traktuje zdradza? To jest firma, ktorej nie da sie za bardzo pzrzeniesc?? albo jest to trudnione? sorki, ze tak dopytuje, ale to dla mnie w pewnym sensie terapia tez:(

Gość gość
Może i jest jakieś uczucie, ale złe rzeczy to przysłaniają. Nie wiem czy zdradza czy nie, bo mnie to nie interesuje.. Ja mam ambicje, rozwijam się, a on zachowuje się jakby nie miał jaj. To ja musiałam mieć jaja cały czas i mam dość. Ja chcę być chociaż w domu słabą kobietą. Nie jestem cyborgiem, wszystko na mojej głowie i mnie to przerosło. Co byś zrobiła jak ja muszę wymienić kominek w domu, łeb mi usycha, bo nie znam się na tym, a mój n iby mąż trzy popołudnia skupia się na oglądaniu telewizji. Takie przykłady można mnożyć. To twój temat więc ty się żal, a nie ja, bo to i tak nic nie da. Takie geny.

Gość z braku laku1987
ojejku no to rzeczywiscie nieciekawie:( ile masz lat? a wczesniej byl inny?? przed slubem??

Gość gość
Był inny , jak to bywa, ale miło to wspominam i tyle. Ja już sobie obiecałam, że jak w końcu zakończę to coś to będę sama. I tyle, nikt nie namówi mnie na jakiś związek. Amen