Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wypali moja intryga jak myślicie

Polecane posty

Gość gość
Od kiedy to faceci wyzywają swoje kochanki od kooref i dziwek? --- Od zawsze, gdy tylko łajdactwo się wyda x pierwsze słyszę... --- Boś pewnie młoda i głupia jeszcze

Gość gość
Nie wiadomo jak będzie. Facet może być teraz gołodupcem, a jak nie jest bo np. ma swoja firme może np. ukrywać dochody. No i też zależy która laska mu bardziej spasuje, ale z autopsji wiem, że laski po porodzie wyglądają już nieciekawie a poza tym jak rodziły naturalnie to w sprawach seksu już dramat. Kto jest facetem i taką ma ten wie. xxxxx Pierniczysz głupoty jak typowa prymitywna lafirynda :D

Gość zorro nr 2
Oby tylko nie wpadł po raz drugi, bo wielożeństwo w naszym kraju jest zabronione i alimenty go zrujnują.

Gość gość
Ludzie... Czy Ty masz autorko równo pod sufitem? Wybacz szczerość... A gdzie klasa, godność? To ich sprawa, maja dziecko, tworzą rodzinę, a Ty postanowiłaś namieszać? POchłoń kobieto! Emocje schowaj w kieszeń. Nie stać Cię na innego faceta, tylko będziesz zamęt rozpowszechniać? Litości

Gość gość
ja ponoc tez jestem ta co "ukradla" moja przyjaciolka zakochala sie w chlopaku i po pewnym czasie mi go przedsawila. laczyly nas wszystkich stosunki kolezenskie, bo oni tez nie byli para. kolezanka jednak snula plany, podrywala go, a ja powoli rowniez sie zakochiwalam. doszlo miedzy nimi do jakis pocalunkow raz, a potem przy okazji imprezy drugi. mimo, ze wydawalo mi sie to dziwne, bo czulam, ze on tez na mnie bardzije zwrocil uwage, to nie odzywalam sie o moich uczuciach. kiedys przypadkowo spotkalismy sie sami, od slowa do slowa i teraz juz jestesmy malzenstwem. a kolezanka co? tez oskarazala mnie o kradziez, tez snula intrygi, kombinowala. jednak powiem ci jedno, nie mozna rezygnowac z uczuc ze wzgledu na kolezanke. nie byliscie malzenstwem, on nic ci nie przyrzekal, wiec dlaczego twoja przyjaciolka mialaby rezygnowac z niego? bo ty tez go kochalas? w ten sposob obydwoje byliby nieszczesliwi, ona sama a on z toba. taka jest rzeczywistosc. ta intryga pograzy cie tylko jeszcze bardziej. zrobisz z siebie idiotke i zalosna desperatke.

Gość gość
Gościu z 14:29. Zwykła szmata z ciebie która się boi ze i twój maz pojdzie w końcu w długa do ładniejszej i ŁATWIEJSZEJ koleżanki. A desperatką to jesteś ty sama! Odbijac faceta ze względu na swój egoizm? Żenada. Widać żaden inny cię nie chciał dlatego musiałaś dawać d**y facetowi koleżanki. Wstyd. Współczuję koleżance i życzę ci, aby twojemu męzowi też ktoś " zyczliwy" podesłał ładną dziunię.

Gość gość
Niech rozpowszechnia zamęt. Ta k***wka na to zasłużyła. A jak jeszcze ma wiadro między nogami to tym bardziej.

Gość gość
Wypali tylko musisz to obmyslic z głową i ostrożnie.