Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cojazrobilam

Uderzyłam faceta w korcze Co mu się może stać Mam wyrzuty sumienia

Polecane posty

Gość cojazrobilam

Szłam sobie ulicą z koleżanką i radosnie wymachiwałam siatką. W pewnym momencie zagadana nie wauważyłam faceta nadchodzącego z naprzeciwka i trzasnęłam go tą siatką prosto w krocze! A w siatce były łyżwy:( Mogłam mu zrobić coś poważnego? Mam wyrzuty sumienia. Nawet go nie znam i nie wiem jak przeprosić.

przepraszam, wiem, że to smutne, ale jak dotarłam do słowa "łyżwy" to odjechałam totalnie:D nie mogę przestać sę żmiać, ledow to piszę:D

Gość cojazrobilam
Ja wiem, że to może śmiesznie brzmieć ale ani mu ani mi do śmiechu nie było. Aż się przeraziłam jak zobaczyłam jego reakcję. Normalnie jak z filmu. Koleś zgiął się w pół i zaczął cedzić jakies przeklenstwa. Ja tam stałam i za bardzo nie wiedziałam co powiedzieć. Zaczęłam go po chwili żarliwie przepraszać a on w takiej pochylonej pozycji, nic nie mówił prócz tych przekleństw. Masakra. Nie wiedziałam co zrobić. Zawsze taka jestem neogarnięta i potem tak to się kończy. Boję się, że mu coś powazniejszego zrobiłam tymi łyżwami.

Gość Onufry Z
to fakt facet może mieć teraz uraz do łyżew na całe życie, raczej bez wizyty u psychologa nie da rady normalnie funkcjonować

Gość gość
trzeba mu było loda zrobić - przeprosiny + ulga:)

Gość gość
Ty swino! Moze nimic dzieci . W jja sie kopie ratujac sfoje zycie a tak bez zesadnie ,za kare powinen ci ktos cucki odciac:-)

Gość cojazrobilam
Ale ja nigdy nikogo bym nie uderzyła. Nie zrobiłam tego broń boże celowo. Wyobrażacie sobie jak on się poczuł. Jak czytam w internecie to wszyscy mówią, że to najwrażliwszy punkt w ciele mężczyzny:( Co się stało to się nie odstanie, mogę mieć tylko nadzieję, że nic mu nie zrobiłam. Stałam tam nad nim jak sierota a on się nie podnosił i ja juz sobie myślę, ze chyba zadzwonię po pogotowie normalnie. Ale on w końcu się podniósł i jak ja go zaczęłam przepraszać i pytać się jak się czuje to powiedział z półuśmiechem, że "jakbym nie była taką śliczną blondyneczką to by mi oddał"... Wiem, że próbował swoją złośc przykryć żartem ale chyba jak wstał to znaczy, że nic mu nie będzie?

Gość gość
Wiem jak to boli poslizolem sie na wnnie spadlem na jaja nicniepowiem wiecej,wiem ja to boli i tyle:-(.jak zaeuzyl to nizaluj ale jak nie ,to niladnie.pa nyny ide:-)

Gość cojazrobilam
NIE ZASŁUŻYŁ! Trzasnęłam obcego faceta siatką z łyżwami i to w tym najgorsze:(((

Gość cojazrobilam
choć w sumie jak mnie potem popychał w pupę w bramie to chyba było wszystko dobrze:( jak myślicie?

Gość cojazrobilam
Bez głupich komentarzy. On mi nic ne robił. Zwykły przechodzień który nadział się na moją siatkę:(

Gość cojazrobilam
a ja nadziałam się na niego

Gość gość
A miał orgazm ?

Gość gość
jądra znacznie trudniej uszkodzić niż na przykład oko .. Są prosto zbudowane . Oko to skomplikowany twór