Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wrocilibyscie do Polski na moim miejscu

Polecane posty

Gość gość

W Polsce mam dwa mieszkania i odlozone pieniadze, na kupno nastepnego albo rozkrecenie jakiegos biznesu. Tutaj zyje od 10 lat stala praca ale wykancza mnie psychicznie i szczerze jej nienawidze,mam rodzine w Polsce jednak gdybypowinela mi sie noga w Kraku oni nie beda w stanie mnie utrzymac.

Gość gość
Odradzam generalnie powroty bo tu pod wzgl pracy jest chooyowo ale tobie moze sie udac. Twoje mieszkania wynajete obcym w najgorszym razie cie utrzymaja. Przyjedz do Polski, wynajmij mieszkanie, zarejestruj sie na bezrobociu, poszukaj pracy na 3 dni w tygodniu po 12h na czarno. Pozostale 2-3 poswiecaj na doksztalcanie sie z reklamy, marketingu, studiowanie podobnych do twojego biznesow. Napisz biznes plan i zgarnij dofinansowanie dla bezrobotnych z unii

Gość gość
No jak masz 2 mieszkania to mozesz je wynajac, pojdziesz do pracy I powinno byc ok. Mozesz miec niezly dochod, gdzie teraz mieszkasz?

Gość gość
wracaj, wracaj, bo juz nie mozna czytac o tych pieprzonych narzekaczach... funciki wam nie smierdzialy, jak zescie je zarabiali,dzieki krajowi, ktory dal wam prace I place, a nie wasza "ukochana" ojczyzna. Bez kraju, na ktory teraz plujecie dalej byscie zyli jak duposciski w biedzie i nedzy za 1200 zl miesiacznie poganiani jak bydlo przez swojego rodaka... Jak sie juz kieszenie napchalo, to sie zapomnialo jak to jest zyc w biedzie. Wracaj, ale po paru latach jak ci ta twoja ukochana ojczyzna wszystko zabierze, to nie placz, jaki glupi byles...