Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DUKAN polecacie czy nie

Polecane posty

Gość gość

jak to jest z tym Dukanem? Wiele osób pisze, ze za dużo białka na nerki, ale mimo wszystko nadal wiele osób go stosuje i chudnie. Warto spróbować? Nie mam dużej nadwagi - kilka kilo, ale nie mogę tego jakoś zbić.

Wszystko zależy chyba od organizmu ja zrezygnowałam po 2 miesiącach potwornie bolały mnie właśnie nerki no i co z tego że schudłam 10 kg jak przytyłam 25 kg i teraz mam tego skutki od 2 lat rozlegulowany okres. Nie wiem jak inni ale ja nie polecam.

Gość gość
zrob sobie diete south beach , schudlam na nie w 2 miesiace 12 kg, zdrowa dieta i jesz duzo

Gość Rebeka78
Ja osobiście jej nie polecam. A na odchudzanie stosuj systematyczny sport i dietę, np. od dietetyka. Ja sama taką stosuję i nie jest źle. Schudłam już 8 kilo, ale jeszcze powinnam drugie tyle zrzucić, żeby wyglądać jak człowiek. Dlatego postanowiłam wesprzeć się tabletkami odchudzającymi, dokładnie takimi - http://wsad.it/gosc/slimette . Opinie mają dobre, więc chyba dobrze zrobię, jeśli je zastosuję. Jak sądzicie?

Tak BTW Cześć JASKIERKA :PP Co do Dukana, nieeeeee !!!! Teraz mam zbilansowaną dietę ale przez Dukana będę na niej wolniej chudła, booo spowolniłam metabolizm, dodatkowo wyniszcza organizm, nerki w zupełności ;(

Gość gość
Ja polecam coś takiego dla was. Używałam tego i do teraz sie staram trzymać tych rad. www.schudnij-natychmiast.iscool.pl/

Gość JustySka91
Ja stosowałam ją 2 lata temu i schudłam jakoś 12 kg. Nie było żadnego efektu jojo, chociaż skończyłam ją jakoś przed świętami, a potem obżerałam się na 2- tygodniowej przerwie świątecznej;P Jest mnóstwo dobrych przepisów, naprawdę smacznych, wiec się nie nudzi i nie jest monotonna- uderzeniówka to ok. 3 - 5 dni, a potem na naprzemiennej z warzywami jest super. Minusy- senność, zmęczenie, po pewnym czasie zaparcia;/ No i niestety po zaprzestaniu diety mój organizm ześwirował, przez pól roku nie było okresu;/ Już myslałam, czy by na nią nie wrócić, bo w przeciągu ostatniego roku utyłam 5 kg ( ach, kocham jeść i tyle) ale się boję trochę;/

Gość gość
Ja mialam super efekt wagowy z 15 w dol. Niestety organizm oslabl, chorowalam. Wszystkie choroby lapalam jak nigdy. Nie wiemczy od tegoale tak bylo...no i po 3 latach wrocilo25kg wiec chyba metabolizm mamzwolniony bo wiecej nieijem a chudnie mi sie teraz trudno jak nigdy.