Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mój facet się bardzo zmienił

Polecane posty

Gość Perseus
tak, najpierw to on bardziej ciebie kochał a teraz jak się boisz że ma cię w d***e to nagle grasz zakochaną do szaleństwa. :D dwa niby przechodzi w pracy ciężki okres nadgodziny a piszesz że o 14-16 wychodzi i nie chce mu się jechać do ciebie wmówiłaś sobie że go kochasz do szaleństwa bo już nie lata za tobą jak dawniej

Gość JejKrólewskaMość
Heheh, chodziło mi o to, że bardzo często zawracamy d**ę facetom bez żadnego celu i większej przyczyny, a najlepsze (najgorsze), że wiecznie powtarzamy non stop to samo. InVita ma rację, może chce ostudzić stosunki, ale dziewczyno... pozwól temu iść swoim biegiem po prostu. Zajmij się sobą i nie przejmuj. Ja bym się specjalnie nie łudziła ale tez nie kończyłabym, ponieważ może faktycznie ma ten natłok pracy. Napisz mu rano sms "dzień dobry" a wieczorem "dobranoc :)" Jak nie odpisze, daruj sobie. Zostaw nawiązywanie kontaktu tylko jemu - jeżeli Ci faktycznie zależy. A jak nie zależy i nie przyjmujesz opcji, że coś się dzieje, uciekaj. Tylko tyle mogę C***owiedzieć, ale radziłabym słuchać rad Panów, ponieważ kobieta pokaże C***odobny punkt widzenia... który czerpie ze swoich doświadczeń, czyli nic to nie warte ;)

Gość JejKrólewskaMość
laVita, przepraszam :)

Gość gość
Sorry autorko ale nie badz naiwna, no zastanow sie logicznie. Jak mozna sie wdziec 1 raz na miesiac. Wy jestescie mlodzi, nie macie zobowiazan, dzieci to w takich sytuacjach ludzie staja na glowie zeby sie spotkac, no daj spokoj. Sciagnij na chwile rozowe okulary, otrzasnij sie troche, przestan go tlumaczyc bo ma prace itd I spojrz na sytuacje z boku. No I co, on nie chce z toba byc, malo tego jest dupkiem bo zostawil sobie ciebie jako furtke. Punkt 1) przestan za nim latac! 2) przestan pisac! bo sie narzucasz I on wie ze latasz za nim glupia, zmien podejscie bo ma cie na tacy.

laVita, przepraszam ooo dopoki nie zrobisz ze mnie in vitro to jest ok ;-)

Gość gość
młody facet jak ma dziewczynę to ja pilnuje, skacze koło niej, nadskakuje jej bo chce się bzykać, i pilnuje dziury, takie spotkania raz na miesiąc są nie do pomyślenia w normalnym związku, ma cię w d***e poprostu

Gość rachelka89
Autorko, jaka dzieli Was odleglosc? Mnie i mojego narzeczonego dzieli 70km i widzimy się co najmniej raz, ale w tygodniu. Przyjeżdża do mnie w każdej wolnej od pracy chwili i tak juz 2,5 roku. Dla chcącego nic trudnego. Twój widocznie nie chce.

Gość gość
dzieli nas około 90 km. Perseus: to nie prawda że sobie wmawiam, to że na początku 'bardziej mu zależało niż mnie samej" miało znaczyć, że na samym początku on bardziej zabiegał o spotkania i kontakt niż ja. potem zostaliśmy parą i było pięknie, pokochałam go i zakochiwałam się w nim z dnia na dzień coraz bardziej. naprawdę mi na nim zależy. nie podważaj tego proszę. wiem co mówię. / autorka.

Gość Kudlata dzeny ale ta prawdziwa
ale te niektore baby sa przykro I do tego glupie!

Gość gość
nie chce jej bo za mocno mu się narzucała

Gość gość
wogóle mu się nie narzucam.

Gość gość
a bzykaliście się już, może ma na miejscu i dlatego cię zostawił

Gość gość
90km to nie jest dużo, ja bym jechał raz w tygodniu się zobaczyć, no i pobzykać, chyba ma bzykanko na miejscu bo nie chce mu się jechać do ciebie, jak ma to na co dzień, szukaj nowego i przestań skomleć, mniej będzie bolało, zawsze powinnaś mieć coś na oku w rezerwie