Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

siostra i mąż

Polecane posty

Gość gość

mam wielki problem, ostatnio przeczytałam jak mój maz napisał do mojej siostry ze jest jego celem:( najpierw zaczelo się od zwykłych smiechow i ona napisala dobra daj spokoj a on na to ze spokoj będzie jak osiągnie swój cel, kiedy zapytala jaki- on napisał TTTTYYYY, dokładnie tak to napisał, ona napisala żeby tak nie pisal a on do niej ze lepiej się pisze niż mowi :(:(:(. Kiedy to przeczytałam zrobiłam awanture, on przysiegal ze to zart itd., przepraszal, blagal itp. nie wiem co o tym myslec, nadal się z nim nie odzywam, nie umiem sobie z tym poradzić, doradzcie cos proszę:(

Gość gość
wspolczuje . :O

Gość gość
ale ona w sumie nic nie napisala ani nie zrobila zebym mogla mieć zal do niej :( nigdy bym się po nim tego nie spodziewala on ja prawie wychowal, zaczelismy chodzic ze sobą jak miała 8 lat, a tu takie cos, załamka :(

Gość gość
zakochala sie moze w nim jak zna go tak dlugo

Gość gość
nie umiem sobie znaleźć miejsca, chodze i placze:( nie umiem z nimi rozmawiać, nie wiem co robic:(

Gość gość
sytuacja do d... najlepsza pewnie byłaby konfrontacja waszej trójki i wyjaśnienie wszystkiego

Gość gość
aha i najgorsze jest to ze było nam ze sobą dobrze, prawdziwa sielanka po kilku latach zycia w niezgodzie, ja się jej chwaliłam jak to teraz nam się dobrze układa itp., co ona musiala myslec? smiala się ze mnie? to takie upokarzające :(

Gość gość
porozmawiaj z nia to tak nie moze byc ale pewnie i tak sie wykreci i powie ze to zart. najlepiej zeby nie mieli kontaktu nawet smsowego. ja z moim jestem 4lata i z zadnym innych chlopakiem nie pisalam ani on z dziewczyna

Gość gość
i teraz powinny się odezwać te wszystkie zwolenniczki posiadania więcej niż jednego dziecka z tekstami, jak to rodzina się wspiera w trudnych chwilach :D

Gość gość
on caly czas utrzymuje ze to było dla jaj ale ja pytam czy ktokolwiek odebralby to jako zart? czy może ze mnie nie jest taka jajcara żeby nie zrozumieć :(

Gość gość
do niej mam tylko zal ze nie powiedziała mi jaka mam kanalie w domu:(

Gość gość
według mnie to w ogóle nie wygląda na żart, a raczej na podchody, flirt.

Gość gość
no wlasnie :( każdego bym chyba zniosła ale nie podchody do siostry, najbliższej mi osoby:( to tak bardzo boli :( co mam zrobić ? on nie chce odejść , powiedział ze mnie kocha i nie odejdzie ze będzie robil wszystko zebym mu uwierzyla i wybaczyla ale ja chyba nie umiem, takie cos to dla mnie zdrada

Gość gość
mój eks był taki seks, flirty na każdym kroku, "niewinne" rozmowy, smsy z nowymi koleżankami. Ja nie wytrzymałam i i odeszłam, bo ja nie potrafię żyć w niepewności, w kłamstwie. Zresztą u niego na smsach się nie skończyło. W końcu zdradził mnie w realu. O tym jednak dowiedziałam się po fakcie.

Gość gość
ale on raczej nie dawał mi nigdy powodu do zazdrosci :(

Gość gość
chciałabym żeby odszedł już wolę to niż życie w zaklamaniu ale on idzie w zaparte że chce byc ze mną

Gość gość
no ale co się dziwisz? Wygodnie mu z Tobą!

Gość gość
dlaczego tak sadzisz , skoro ma takie zapędy to wygodniej by było gdyby byl sam!

Gość gość
zajmujesz się całym domem? Jeśli tak to masz odpowiedź. Facet, jak zostanie sam to musi to wszystko robić, a tak to ma sprzątaczkę, kuchtę i darmowy seks, a na boku sobie po prostu używa.

Gość gość
dlaczego faceci to takie szuje :( było tak dobrze to musiało się s******c, dlaczego? dac cala siebie to jeszcze noz w plecy wbija :(chodze znerwicowana na wszystkich się wyzywam przez takiego dziada :(

Gość gość
zyjemy osobno, nie gotuje dla niego, nie sprzątam nic za niego nie robie a seksu to jeszcze długo nie będzie miał, caly czas zadaje sobie pytanie dlaczego on mi to zrobil :(

Gość gość
tak dokładnie, tylko do niego mam zal, nie wiem co zrobić z tym wszystkim

Gość gość
Przede wszystkim pogadaj szczerze z siostra

Gość gość
ale o czym? co mam jej powiedzieć? przecież nie mogę jej od nas odseparować to nie jest jakas kolezanka żeby urwać kontakt, kazda impreza, swieta się widzimy

Gość gość
Powiedz jej ,ze wiesz o smsach i co ona ma na ten temat do powiedzenia,po jej reakcji , bedziesz miala jasny obraz sytuacji ,osobiscie uwazam,ze ona nie jest tu winna ,tylko Maz,a co z nim to juz sama musisz zdecydowac ..

Gość gość
ona wie już bo bylam u niej i jej powiedziałam ze czytałam wszystkie jego wiadomości i ze jak jest w niego tak zapatrzona to niech sobie go wezmie a ona mi pow ze jestem nie normalna jakas, na tym się skonczylo bo nie chciałam się rozplakac i wyszłam a jakbym jej nie pow to i tak dowiedziałaby się od mojego meza który jej powiedział ze zrobiłam mu jazde za to, tylko tyle wiem a co gadali więcej czy się nabijali ze mnie czy nie to już się raczej nie dowiem

Gość gość
to nie były smsy tylko wiadomości na facebooku

Gość gość
Ok, mialas prawo sie wsciec, a co zamierzasz z Mezem?