Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JustynaM783

Poszukuje pilnie sprawdzonego prawnika

Polecane posty

Gość JustynaM783

Poszukuje prawnika - radcę prawnego albo adwokata którzy pomogą mi w sprawie uzyskania alimentów od byłego męża. Czy ktoś może mi polecić sprawdzoną osobę, nie ukrywam że wolałabym jakąs kobietę, gdyż są to delikatne sprawy...

Gość JustynaM783
Zapomniałam dodać że jestem z Krakowa.

Gość gość
Chcesz go delikatnie... wydymać? Weź prawnika-chłopa. Niech idzie na ostro ;)

Gość OlgaMystery
Ja osobiście korzystam z uslug radczyni z kancelarii Janik&Kolodziej. Mialam do czynienia z pania mec. Karolina. Moja sprawa jeszcze trwa ale jak na razie jestem zadowolona. Dostaje na bieżąco wyczerpujace informacje i ogolnie kontakt jest godny polecenia i ceny tez niskie w porownaniu z tym co sie słyszy. Biuro maja na Chodkiewicz tj kolo Ronda Grzegorzeckiego.

Gość gość
ja bym założył wątek, w którym każda kancelaria poleca siebie, aby nie było dziecinady i obłudy, po prostu piszemy o sobie.

Gość gość
No to w jaki sposób można na kafe komuś coś polecić, żeby nie być oskarżonym o reklamę? Bo nie rozumiem... Ktoś pyta - ja polecam kancelarię, z której korzystałam. Owszem - reklama. Ale skoro jestem zadowolona, to dlaczego mam nie reklamować? Na forum ślubnym jest podobnie...

Gość gość
Na forum ślubnym polecacie sobie prawników??? O ja p.....le - koniec świata ;)

Gość gość
Na forum ślubnym ludzie polecają sobie usługi ślubne głąbie. Ale cokolwiek by nie napisać, to od razu jest posądzenie, że reklamuje się sam zespół/fotograf/właściciel sali etc. Chodziło tylko o porównanie :/

Gość gość
Hahaha, faktycznie, no ale co tam - zawsze może się przydać. Nie ma różnicy czy to facet czy kobieta, ważne aby miał czas i koniec. No i skuteczność. Mój brat wygrał z tą kancelarią (w sensie on akurat byłej żonie alimentów płacić nie musiał, dzieci nie mieli więc okej) http://www.adwokat-laskowska.pl/

Ja zawsze korzystam z pomocy http://www.kancelaria-ostrowska.pl . To na prawdę dobra kancelaria i świetni fachowcy. Zajmują się szerokim zakresem spraw prawnych, a jednocześnie do każdej sprawy podchodzą indywidualnie. Jako, że posiadam firmę to pomogli mi już w wielu sprawach, ale wiem, że zajmują się też prawem rodzinnym i karnym. Pozdrawiam!