Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość promyczek90

Cała ręka w pochwie SZOK

Polecane posty

Gość promyczek90

Moje kochanie ostatnio podczas sercowania mnie zrobil rzecz dosyc dziwna mianowicie robil mi milo swoimi paluszkami we mnie i nagle poczulam ze mam tam jakos wiecej i ze w dziurce cos sie wpycha... wiec popatzylam co robi a on mial juz 4 palce i wkladal kciuk... spytalam co robi a on byl bardzo podniecony chyba tym bo wepchnal ten kciuk... zabolalo mnie zdeka i poprosilam zeby przestal no i przestal spytal o co chodzi... nie wiedzial skad moje zdziwienie....czy jego ochota zeby zmiescic tam cala reke to jest normalna rzecz???? czy wy tak robicie??? ja musze pzyznac ze bylam w szoku troche...

Gość promyczek90
To nie chodzi chyba o szerokosc tylko to sie rozciaga tam samo... tak jak mowilam cala reka juz mnie bolala....

Gość Anka_17
ja jeszcze nia miałam partnera, ale sama sobie też lubie wkładać całą dłoń.

Gość promyczek90
całą pięść?? nie boli?

Gość Anka_17
nie boli wystarczy trochę oliwki do poślizgu i prawie odrazu wchodzi, ale ja sie zaczęłam masturbować od 12 roku życia.

Gość gość
Ja mam 18 lat jestem dziewicą i wchodzą mi dwa palce a ty Anka 17 wkładasz całą fuuj ale masz wiadro masakra dla mnie to obleśne wkładać całą ręke to jak podczas porodu a masz jak sądze 17 lat .. :O

Gość gość
Ola spróbowałam sama wkładać dłoń do muszelki powolutku i delikatnie oczywiście nie za pierwszym razem dłoń weszła do dziurki ale po jakimś czasie ale efekt był cudowny dostałam taki orgazm że aż mnie przeszywało z przyjemności rozkosz była niesamowita powiem wam że robię to sobie teraz jak mam ochotę i dołek coś pięknego a to nie prawda że cipka musi być jak wiadro ktoś kto mówi takie bzdury nie ma pojęcia o cipce takie opinie może wyrażać tylko niedouczony facet homo niepewny

Gość gość
Mi koleżanka wkłada cała stopę i jest bosko

Gość gość
jeśli po wkładaniu dłoni do cipki ma się wiadra to po porodzie jaka musiałaby dziura być ?? co za bzdury , kilka razy w życiu tego doświadczyłam takich orgazmów przy tradycyjnym sexie nie ma

Gość gość
Macie fajne te dziorki ;-)

Gość gość
Mojej żonie mogę włożyć ledwo trzy palce. Rodziła dwukrotnie przez cesarkę. Nie wyobrażam sobie takij dziury, co ja bym zrobił z moim z moim peniskim- 14cm, a tak to za każdym podejściem to jakbym cnotkę miał.

Gość gość
gość dziś Po incydentalnych zabawach tego typu nic się raczej nie zmieni ale jeśli będą one regularne, oczywistym jest, że to i owo się porościąga.

Gość Rw
Witam . A co jesli cipka bedzie troszke rozciagnieta ? A czy nie o to chodzi ? Pieknie wilgotna i taka mieciutka c**eczka jest super .

Gość Kobieta nago
Mi w c**e wchodzi cała dłoń mojego męża odrazu,mam ogromny orgazm wystarczy ze ruszy tylko palcami w c***e i już się spuszczam

Gość gość
moja cipka uwielbia być tak zaspakajana robimy to 2-3 razy w tygodniu i wtedy mam mega odloty po fstingu faceci zaspakaja się normalnie w mojej cipce i ją zalewają i nigdy nie narzekają że mają lużno

Gość hans
Dnia 13.11.2018 o 20:14, Gość gość napisał:

moja cipka uwielbia być tak zaspakajana robimy to 2-3 razy w tygodniu i wtedy mam mega odloty po fstingu faceci zaspakaja się normalnie w mojej cipce i ją zalewają i nigdy nie narzekają że mają lużno

To ilu masz tych facetów?