Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

uznanie dziecka a nazwisko

Polecane posty

Gość gość

Moj były partner oznajmił mi że uzna dziecko ale nazwiska mu nie da i zajmować się nim nie nie będzie bo pieluchy nie są dla niego . Ja bym chciala żeby miało jego nazwisko

Gość gość
Wejdz na forum prawbe. Wydaje mi sie ze nazwisko dziecka mizesz podac swoje albo ojca dziecka i nie ma nic tu do tego uznawanie czy nieuznawanie. Ja bym sie jednak zadtanowila czy chce zeby moje dziecko nosilo nazwisko tak nieodpowiedzialnego czlowieka

Gość gość
A nie wolisz zeby nosilo twoje nazwisko,. Dziwne to dla mnie. Uznajac je bedzie mial takie same prawa i obowiazki bez wzgledu na nazwisko

Gość gość
dla mnie to też dziwne, że chcesz, żeby dziecko miało jego nazwisko.

Gość gość
jeżeli uzna to nie ma wyjścia nazwisko jest równoznaczne z tym jak nie to postrasz go sądem on ponosi wszystkie koszty

Gość gość
Jak on to twierdzi pójście do sądu skonczy się dla mnie źle on nie cgce hanbic swojego nazwiska

Gość gość
i zrobisz mu na złość? Daj spokój, będzie miało twoje nazwisko, to będziesz miała mniej problemów

Gość gość
Trzeba było rozkładać nogi przed idiota ? AZ tak cie c******swedzialo a teraz nas sile tatusia szukasz...

Gość gość
No to on nie chce uznac dziecka w przeciwnym razie dalby mu swoje nazwisko,a Ty gdy sie uprzesz to sadownie mozesz jego nazwisko dziecku nadac,zreszta o alimenty chyba wystapisz? Swoja droga przykro mi ze trafilas na takiego dupka,skad tacy sie w ogole biora?