Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prezent od męża

Polecane posty

Gość gość

Dostałam niedawno od męza prezent. Wiem, to bardzo miłe tylko ... dostałam perfumy, które miała na sobie pewna kelnerka w restauracji, w której On niedawno był. I nie wiem jakoś tak dziwnie się z tym czuje ... czy słusznie ?

Gość gość
Może ktoś się wypowie? Czuję się z tym dziwnie, ponieważ Jemu spodobały się perfumy innej kobiety, wypytał co to za zapach po czym kupił mi takie same perfumy . I teraz sama nie wiem czy może nie wyolbrzymiam za bardzo sprawy.

Gość gość
puknij się w łeb bo piszesz głupoty, a najlepiej powiedz żeby spadał z nimi jak ci się nie podobają

Gość gość
od kiedy to robią perfumy dla każdej kobiety inne, dno

Gość gość
może tamtą bzyka i tobie kupił takie same, poco miał się wysilać

Gość Bozon Higga
Nie ma w tym zupełnie nic złego. To normalne, że podobają się nam inne kobiety, jeżeli Twój mąż kupuje C**prerfumy, które mu się u kogoś podobały to super. Mojej żonie też proponuję ,żeby sobie kupiła coś do ubrania, co akurat zobczę na jakiejś zadbanej pani. Czasem to dodaje odwagi

Gość gość
a on zna tą kelnerke ? pierwszy raz byliście w tej restauracji? chodzicie często? jeżeli ona mu się podoba to ot jest okropne a jeśli naprawdę prefumy, to mega słodkie ;)