Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Diablos1234

Podroz na wyspy kanaryjskie

Polecane posty

Gość Diablos1234

Witam wszystkie Panie. Zaczne od tego, ze jestem 33latkiem z dusza podroznika. Podrozuje ile sie da i gdzie tylko sie da. :) Podrozuje zwykle z przyjaciolmi a czasem nawet w pojedynke. Z racji tego ze jestem aktualnie szczesliwym singlem a wypady na solo nie sa do konca tak przyjemne postanowilem odnalezc kogos kto chcialby troszke mi potowarzyszyc . Szukam kobiety w wieku od 19-34lat ktora chce poznac kawalek swiata. Koszta wyprawy pokrywam ja ;) Termin do uzgodnienia. Chetnie odpowiem na kazde pytanie.

Gość gość
Podróż w zamian za seks?

Gość Diablos1234
Nic w zamian za nic.mam ochote podrozowac ale nie koniecznie sam.chetnie zabiore ze soba kogos kto chce spedzic ze mna czas

Gość gość
W takim razie: 1) Dlaczego szukasz na erotycznym, 2) dlaczego kobiety, 3) skąd ta kategoria wiekowa, 4) w jaki sposób selekcjonujesz kandydatów (kandydatki właściwie).

Gość gość
5) A, i dlaczego piszesz, że jesteś singlem, skoro nie ma to znaczenia?

Gość Diablos1234
1) podroze i erotyka sa blisko obok siebie.kobiety korzystajace z tego forum sa bardziej otwarte na nowe doswiadczenia nizeli np z kanalu o temacie religijnym (tematyki podrozniczej na kafeterii nie znalazlem) 2) uwielbiam kobiety.nie wyobrazam sobie leciec gdzies z obcym panem skoro moge z pania ;) 3) kategoria wiekowa .ani za mloda ani zbyt dojrzala.ja spedzam czas aktywnie 4) mysle ze po kilku rozmowach bede juz wiedzial czy osoba jest zwariowana jak ja i bedziemy mogli spedzic milo czas

Gość Diablos1234
5) nie kazda kobieta bylaby zainteresowana podroza z zonatym mezczyzna.prawda?

Gość gość
Z żonatym chyba bezpieczniej, bo jaką ma pewność, że nie zaczniesz się jej do majtek dobierać?

Gość Diablos1234
Mysle ze predzej zonaty proponujacy wyjazd komus nieznajomemu bedzie bardziej podejrzany o tego typu incydenty.A ! No i mozna by jeszcze pozniej od zony po glowie dostac.hehe

Gość gość
Przecież wiadomo po co chcesz tam zabrać kobietę, więc nie rozumiem dlaczego nie powiesz tego wprost. Mamy takie samo prawo podejrzewać Twoje nie do końca szczere intencje, tak samo jak owa ewentualna żona. Z całą pewnością będziesz próbował ewentualną kandydatkę przelecieć, albo wybierzesz taką, która Ci na to pozwoli. Po co ściemniasz?

Gość Diablos1234
Rozumiem ze swiat jest pelen zboczencow, ale to nie znaczy ze wszyscy nimi sa.jesli nie trafiaja do Ciebie moje argumenty to szkoda.Tylko szkoda ze na sile probujesz doszukiwac sie spisku :)

Gość gość
Jakiego spisku. Szukasz pani do towarzystwa za pieniądze. To fakty.

Gość Diablos1234
A tak na marginesie widze ze moja propozycja bylaby bardziej popularna gdybym napisal ze zasponsoruje wycieczke w zamian na seks bo tak tylko w dwojke sobie piszemy heh

Gość gość
Myślę, że zaoszczędziłaby wielu osobom zachodu.

Gość Diablos1234
Fakt jest jeden! Szukam pani ktora zechcialaby potowarzyszyc mi w moich podrozach i tegi bede sie trzymal ;)

Gość Diablos1234
Zwazywszy na fakt ze na zachod tez sie wybieram to napewno tak ;)

Gość gość
I której za to zapłacisz. Nie zapomnij o tym dodać.

Gość Diablos1234
Czy cos w tym zlego ze chce zasponsorowac komus wycieczke?

Gość gość
Młodej, nieznanej kobiecie na forum erotycznym? Nic złego w tym nie widzę. Ani nic dwuznacznego.

Gość Diablos1234
A tak zupelnie przy okazji...Co Ty robisz na erotycznym poza tym ze umoralniasz kogos kto ma wedlug Ciebie zle intencje?

Gość Diablos1234
Dodalbym jeszcze od siebie atrakcyjnej kobiecie zeby brzmialo jeszcze bardziej podejrzanie ;)

Gość gość
Nie umoralniam Ciebie. Przecież nie mówię, że robisz dobrze, czy źle. Prosiłeś o zadawanie, więc zadaje pytania. Sądzisz, że kobieta, z którą pojedziesz nie powinna znać na nie odpowiedzi? Przecież to podstawy, które powinny być wyjaśnione. Nie rozumiem tylko, co Ciebie w tym drażni. Gdyby Twoja siostra, kuzynka, albo ktokolwiek znajomy jechał na taką wyprawę, zadawałbyś inne pytania?

Gość gość
i dobrze robi, ma ochote kogos poznac i z nia wyjechac czy seks bedzie czy nie zalezy tylko od nich a jesli bedzie to normalka miedzy doroslymi

Gość Diablos1234
Dziekuje za slowa otuchy ;) mnie nic nie drazni.Ja raczej swietnie spedzam czas odpowiadajac na Twoje pytania.Zadeklarowalem sie ze odpowiem na kazde pytanie i konsekwentnie odpowiadam

Gość Diablos1234
Czekam na dalsze pytania .Propozycja wciaz aktualna :)