Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobiety które są porzucane przez mezczyzn

Polecane posty

Gość gość

Sympatyczna,życzliwa,mądra,spokojna,skromna,uległa... Dodam jeszcze, że niezależna finansowo, zgrabna, zadbana, mówią że ładna, uśmiechnięta... Nie kłócę się,nie strzelam fochów... Mam mnóstwo przyjaciół,znajomych. Zawsze to samo.. Facet umawia się ze mną, ale po jakimś czasie coś jest nie tak. Chłopak, z którym byłam teraz pół roku, po wielkim zauroczeniu stwierdził że nie mnie nie kocha i odszedł. Czy to dlatego, że jestem za dobra? Nie kontrolowałam, nie kłóciłam się, starałam... Chcę zmienić w sobie to coś, co zawsze wszystko psuje

Gość gość
„Ty jesteś tak zwana mądra kobieta, o ile takie istnieją. To znaczy najbardziej nieszczęśliwa. Dlatego, że jesteś mądra. Że wszystko rozumiesz, że wszystko wybaczasz, że wszystko potrafisz mądrze ustawić. Za mądrość płaci się cierpieniem, Krystyno. Biedne nieszczęśliwe, mądre kobiety. Żal mi was, bo prawie zawsze giniecie przez głupców. Jesteś mądra Krystyno. Jesteś piekielnie mądra, ty idiotko.”

Gość gość
Czy to dlatego, że jestem za dobra? xxx To nie dlatego, że jesteś dobra tylko dlatego, że lecisz na złych facetów

Gość gość
Najlepsze kobiety zawsze tak mają... Jestesmy naiwne, zawsze wierzymy, ze ktos sie albo zmieni albo nie jest taki, dlaczego? Bo nie umiemy manipulowac ludzmi, tak jak oni nami.. Dlatego, polecam nie szukac na sile, sam facet sie znajdzie, albo się znajdzie taki który doceni Twoją osobe, albo nie..

Gość gość
Ale jak my mamy wiedzieć, że jemu zalezy? Mężczyźni potrafią tak grać, to jest niesamowite.. Jak potrafią omotac a pozniej bez slowa zostawic

Gość gość
zacznijcie starać się o porządnych mężczyzn a nie ciągle latacie za draniami

Gość gość
mnie tez zostawil po pol roku bo nie kocha !! :O a taki zakochany, z tym, ze ja ani jakas mega inteligentna, ani super madra i wykształcona, za to ładna - widać to nie wszystko : )

Gość gość
[gość zacznijcie starać się o porządnych mężczyzn a nie ciągle latacie za draniami ] klopot w tym, ze te kobiety za zadnymi nie lataja i o zadnych sie nie staraja, to dranie zdobywaja a c***orzadni siedza jak c**py i czekaja na ksiezniczke na bialy koniu, ktora ich z wiezy oswobodzi :O

Gość gość
zgadzam się bo ja jestem bardzo długo sama.. adoratorów brak, a uważam że brzydka nie jestem. Mój ostatni facet to był straszny drań i na za dużo sobie pozwalał..