Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malwina1406

Ciaza

Polecane posty

Gość Malwina1406

Witam. Pewnie tych tematów było sporo no ale ciekawa jestem co powiecie w mojej sprawie. Podejrzewam, że jestem w ciąży choć to praktycznie nie możliwe. Ponieważ zawsze kocham sie z chłopakiem z prezerwatywa i nigdy nie spuszcza się we mnie no ale matka natura płata figle i juz sama nie wiem. Okres powinnam dostać 24.11 dziś mamy 04.12. Robiłam test ciążowy w niedziele 01.04 wyszedł negatywny oraz dziś i również jest negatywny. A okresu nadal nie ma. Z chłopakiem kochałam się 09,10.11 oraz 16,17.11 Od 2 lat zapisuje swoje cykle miesiączkowe i jest to mój pierwszy taki przypadek, ze tyle spóźnia mi się okres. Nie mam żadnych objawów oprócz bólu brzucha jak na okres oraz bulgotania i burczenia w macicy. W dniu kiedy powinnam dostać okres czyli 24.11 oraz przez 2 dni następne bolały mnie okolice lędźwiowe z lewej strony tzn. kłucie dość mocne ale obyło sie bez leków oraz przeszło samo. Czy to mogło być jakieś lekkie zapalenie jajnika które przeszło samo i tak opóźniło mi okres? Co wy myślicie na ten temat?

Gość Malwina1406
Zapomniałam dodac, że oczywiście bolą mnie piersi od niedzieli.

Gość temilia
"bulgotania i burczenia w macicy. " hahahaha! wygrałaś :D Lepiej udaj się do lekarza, zdrowa macica nie bulgocze :D

Gość Erereee
Dużo czynników może wpływać na okres.Nawet stres, zwykłe przeziębienie, leki ciąża w twoim przypadku mało prawdopodobna

Gość Malwina1406
No nie mówcie, że podczas okresu nie odczuwacie burczenia w macicy.

Gość Malwina1406
Od września siedzę w domu bez pracy wiec przemęczenie zerowe. Chora byłam z rok temu analogicznie wtedy brałam leki, stresów zero.

Gość Erereee
No to siedzisz i ci odp*** :)

Gość Malwina1406
Możliwe ale wiesz nie wymysliłabym sobie spóznionego okresu 1,5 tyg :D

Gość Malwina1406
Może ktos się jeszcze wypowie?

Gość Malwina1406
up

Gość Erereee
Dziewczyno ja przez 5lat okres miałam co do dnia idealnie! Później coś się zaczęło dziać to nawet przez 2 miesiące nie miałam później jakieś plamienia nie wiadomo co w ciąży nie byłam.Jeśli tak cie to męczy przejdz się do ginekologa może okres się spóźnia od tak bez powodu, zdarza się albo zaczynają ci się problemy z hormonami

Gość gość
Ja mam dwoje dzieci i w obu ciążach objawów na takim etapie nie było; nie wiem co Ci dolega, powinnaś pójść od lekarza, ale myślę że to nie ciąża. Testy raczej nie kłamią...