Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chcę kogoś mieć

Polecane posty

Gość gość

Tylko gdzie go znaleźć? Od dwóch lat jestem sama, długk nie chciałam wchodzić w żaden związek, ale teraz już naprawdę czuję się gotowa, ald mam wrażenie że każdy fajny facet (na poziomie, inteligentny, odpowiedzialny) jest albo źonaty albo gej. Gdzie tego faceta znaleźć? ??

Gość pluto20
wszedzie mozesz poznac facetow , przeciez nas jest mnostwo :P Rozejrzyj sie po swojej okolicy , moze poznasz kogos kto cie zainteresuje :) Powodzenia zycze.

Gość gość
Skąd jesteś?

Gość gość
skąd jesteś i w jakim wieku...

Gość gość
Inteligentny facet i do tego samotny to niestety rzadkośc. W moim otoczeniu nie ma takich, albo są ale zarozumiali lub nudni, albo jedno i drugie i jeszcze geje do tego.... jestem ze Śląska, mam prawie 30 lat.

Gość gość
Nikt już nie odpowie? Może ktoś też szuka faceta? Albo ktoś znalazł? Kurcze, wyszłam chyba z wprawy, zawsze byłam z kimś a teraz sama tyle czasu, zwariować moźna.

Gość gość
A Ty odpowiedziałaś na pytania? To takie straszne, powiedzieć, ile ma się lat? Albo z jakiego jest się regionu kraju? Chcesz tylko, żeby inni pisali do Ciebie?!

Gość gość
Gościu, napisałam wyźej skąd jestem i ile mam lat.

Gość EllaMirabella
Heheheh, no taaak, też ostatnio się zastanawiałam i w akcie desperacji aż weszłam na czat :) Matko i córko, ortografii nie znają, gadają tylko o seksie, romansach, cyckach, robieniu loda za kasę, o wadze... A nas osądzają, że jak same pracujemy i zarabiamy na siebie to oczekujemy pracującego faceta i to w naszym guście, bo wiadomo, że szkoda czasu umawiać się z kimś, kto nam się wizualnie nie podoba. Ja wiem, że czasem trzeba czasu, żeby postrzeganie się zmieniło, ale to przy stałym, nieuniknionym kontakcie, a nie przez internet ;) Wy szukacie pięknych, zgrabnych, inteligentnych kobiet z poczuciem humoru, porządnych, skromych, z dużym biustem, zgrabnym tyłkiem i bóg wie co jeszcze... A my przystojnych, wysokich, samodzielnych, elokwentnych i zabawnych ;)) Ela, 23, Wrocław :)

Gość gość
ja też jestem sama od 2 lat. i mam wrażenie że każdy mnie chce tylko do łóżka zaciągnąć albo pozyczyć kasę. normalnie same patafile mnie otaczają. a ja jestem na poziomie, kieruje spora firmą, dobry samochód, wakacje i takie tam. za wysoko mam chyba poprzeczkę. k***a jego mać

Gość EllaMirabella
A tam za wysoko, to lepiej się bęcwałami pocieszać? No chyba nie :)

Gość gość
Faceci boją się kobiet które mają wymagania. A już najgorzej jak taka zarabia przyzwoicie i ma lepsze wykształcenie.

Gość gość
też mam prawie 30 lat, sama w teorii od dwóch, w praktyce mój zajęty były miesza mi w głowie od pół roku. Też chcę już mieć kogo kochać. Normalnie nie toksycznie. Pracuję wynajmuję mieszkanie. Źle mi samej... Aha, jestem z zachodniego Mazowsza

Gość gość
Elu, jesteś jeszcze bardzo młoda, ale dobrze piszesz. Jeśli mogę Ci coś poradzić to nigdy nie wiąż się z facetem na niższym poziomie intelektualnym. Jak byłam młodsza to myślałam, że miłość jest najważniejsza, ale teraz wiem, że miłość nie przetrwa takiej próby. Ludzie się muszą do siebie dopasować, także a może prede wszystkim intelektualnie.

Gość EllaMirabella
dzięki też tak myślę, ważne jest również by mieli podobny sposób bycia, zainteresowania, wywodzili się ze zbliżonych środowisk, podobne podejście do religii, dzieci itp tylko skąd takiego wziąć, mój przedostatni zdawał sie być idealny i co wyjechał do anglii ze swoją studentką, 15 lat od niego młodszą, super! bo dla nich cycki i dupa liczą się jako pierwsze

Gość EllaMirabella
Chyba się ktoś miło poczuł od pochwały skoro pod moim nickiem się podszył i nie napisał nic obraźliwego :) Trzeba po prostu patrzeć w tą samą stronę... Takie jest moje zdanie.

Zgadzam się z Wami Kobietki :) Ja również sama od 2 lat, otaczają mnie sami niedojrzali i mało elokwentni mężczyźni... moze jestem zbyt wymagająca. Mam wlaśne mieszkanie, dobrą pracę i co z tego? :)

Gość gość
Macie racje ja jestem facetem ale chasm jak sluvham kolegow to czyty pgr