Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sprzedam zestaw markowych ubrań chłopięcych rozm 86

Polecane posty

Gość gość

Zapraszam do zapoznania się z moimi aukcjami: www.allegro.pl/zestaw-ubran-rozmiar-86-next-cool-club-disney-i3770968202.html i body+pajace: www.allegro.pl/zestaw-body-pajace-rozm-86-i3757222281.html Wszystko zadbane i niezniszczone. W rzeczywistości wygląda lepiej niż na zdjęciach, bo fotki były niestety robione mikrofalówką :D

Gość gość
chyba zwariowałaś z tą ceną

Gość gość
Nie, nie zwariowałam. Za same spodnie rurki płaciłam 20 funtów od sztuki, a każde z nich były krótko noszone na zmianę z innymi spodniami. Jeśli znasz ceny szmat firmy Next, to wiesz, że moja cena jest niska.

Gość gość
Twoje ubranka są już używane i niestety nie wyglądaja najlepiej, cięzko ci będzie znaleźć kupca za taka cene, ale w sumie to nie moja sprawa

Gość gość
faktycznie cena jest wygórowana a kup teraz to już w ogóle kosmos. Zdjęcia słabej jakośc***** co fotografujesz metki???? przecież jest w opisie już podana marka. niepraktyczne dla 1, 5 rocznego dziecka spodnie na guzik.

Gość gość
nie powinnam tego pisać ale mąż by mnie zabił gdybym tak ubrała naszego syna jak tego chłopca na foto...:(

Gość gość
To są zatrzaski a nie guziki. Zdjęcia są kiepskie, ale ubrania w bardzo dobrym stanie. Lepszych zdjęć nie zrobię, bo nie mam aparatu.

Gość gość
Dlaczego mąż by Cię zabił? :D

Gość gość
to twoje dziecko na tym zdjęciu? dziwnie ubrane jakoś... leginsy są dla dziewczynek a ten szal???? maskara

Gość gość
bo fotki były niestety robione mikrofalówką ------------może ja jestem jakaś zacofana ale jak to sie zdjęcia robi mikrofalówką, proszę o odpowiedz

Gość gość
ale na tym zdjęciu to chyba jest dziewczynka. a ta butelka po wódce na zdjęciu co wnosi do aukcji?

Gość gość
dałabym za to max 50 zł.

Gość 6765t
Autorko nie przejmuj się. Nie stać ich nawet na używane szmaty to będą pluc jadem. To tylko 16zł za sztukę ale żal wydać 300 na dziecko wielkie bogaczki.

Gość gość
Tak, mój syn :D Uwielbiam go właśnie tak ubranego albo tak: www.scontent-a-lhr.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/1476445_620903044614859_154900402_n.jpg lub tak: www.scontent-a-lhr.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/530479_617762351595595_1596725789_n.jpg www.scontent-b-lhr.xx.fbcdn.net/hphotos-frc1/1002479_602078166497347_2032008_n.jpg

Gość gość
no właśnie cały "myk" polega na tym, że niektóre mamy próbują za wszelką cenę wyróżnić swoje dziecko kosztem ośmieszania go. Niestety, kolorowe obcisełki, za duży sweter i zapewne Twój szal nie robią z dziecka gwiazdy na miarę dzieci Beckhamów.

Gość gość
16 zł za używany ciuch to dla ciebie TYLKO??? plus przesyłka więc wyjdzie drożej.

Gość gość
powiedz mi, czy Ty jesteś mądra żeby fotki własnego dziecka do netu, na kafe wrzucać????????????????

Gość gość
No nie mowcie mi ze to chlopak?! Pedala od malego z niego robisz¡!!!!!!!!!

Gość gość
dziewczyno nie wrzucaj fot dziecka do internetu!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
jak można tak paskudnie ubrać dziecko??? kolorowe getry dla chłopca??? szal damski? błagam!

Gość gość
Moj tez by mnie zabil jakbym tak dziecko na geja ubrala

Gość gość
bardzo fajne ubranka , niestety mam starsze dziecko

Gość gość
A mój mąż bardzo lubi mój styl, sam ubiera się w podobny sposób, przynajmniej nie wygląda jak szara masa z ulicy, smutno i ponuro :) Od kiedy to kolory nie są dla mężczyzn/chłopców?

Gość 6765t
Tak 16zł to dla mnie tylko. W normalnym sklepie odzież kosztuje ok 70, 90, a i nawet119. Więc 16zł czy nawet 20 to Tylko. Gdybyś miała iść do sklepu i wydać za18 sztuk odzieży powiedzmy ok. 1500zł to to by był kosmos?

Gość gość
bo fotki były niestety robione mikrofalówką -------------- z tego sie wytłumacz

Gość gość
Tak się pisze w celu obśmiania beznadziejnego aparatu w telefonie, że robisz fotki np. mikrofalówką lub kalkulatorem :D

Gość gość
widzę że autorka gada sama z sobą :) kolejny dowód na problemy psychiczne, jak można ubrać chłopca ala dziewczyna?

Gość gość
Tak 16zł to dla mnie tylko. W normalnym sklepie odzież kosztuje ok 70, 90, a i nawet119. Więc 16zł czy nawet 20 to Tylko. Gdybyś miała iść do sklepu i wydać za18 sztuk odzieży powiedzmy ok. 1500zł to to by był kosmos? xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx po pierwsze sprzedajesz rzeczy używane wiec nie porównuj cen do nówek a po drugie wejdź na inne aukcje i zobacz ile wynosi średnio sztuka odzieży w zestawie, ok 5 zł!

Gość gość
Uranka ktore sprzedajesz masz ok, cena tez nie zla bo za szt takich spodni trzeba dac przynajmniej 50zl ale nie moge przezyc tego zdjecia twojego syna. Sory za szczerosc ale na tym 1 zdjeciu wyglada jak dziewczynka chora na bialaczke.