Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shemale hunter

Kobbiety z penisami

Polecane posty

Gość shemale hunter

Czy ja nie jestem walniety!? jestem 100% hetero ( za takiego sie uwazam) a jednak kreca mnie tzw. shemale (dla MNIE -kobiety z penisami sic!), niektore sa naprawde piekne patrz Jane Marie. Czy powinienem udac sie do seksuologa? PS. kreca mnie bardziej niz zwykle babki

Gość gość
Idz sie leczyc zboczencu , moze jeszcze nie jest za pozno .

Gość gość
Każdy ma swoje upodobania ;). Poważnie, wszystko z Tobą w porządku.

Gość gość
shemale to kobiety transseksualne pracujące w branży erotycznej. Podobają Ci się kobiety trans czy te shemale?

Gość gość
no prosze, nie wszystkie trans maja penisy. Niektore, jak na przyklad ja :) poddaly sie operacji. Ja prowadze absolutnie normalne zycie i tak mi sie poszczescilo, ze jestem atrakcyjna i nikt nawet nie przypuszcza, ze mam taka historie. To mile, ze sa tacy faceci jak Ty. Zamkniety krag polega na tym, ze ja ukrywam swoja wyjatkowosc, a faceci nie mowia o pociagu do wyjatkowosci. Zainteresowanie mezczyzn sabotuje, bo obawiam sie ze sie zaangazuje, przyjdzie moment, ze bedzie trzeba powiedziec, a ten ucieknie. rozumiem, ze moge to wzbudzac wiele emocji i niechec dlatego zyje sobie wygodnie i nikomu sie nie chwale. Szczerze powiedzawszy, to sama mam mieszane uczucia w stosunku do takich mnejszosci (latwiej mi zaakceptowac ladne a tym samym wiarygodne transki, niz te po ktorych widac), ale ja nie chce byc inna, tylko chcialam i chce byc kobieta. Zaluje bardzo, ze nie moge miec dziec****amietaj, wszystko jest normalne i dopuszczalne pod warunkiem absolutnej zgody obu stron i niekrzywdzenia nikogo.