Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam zawsze doła gdy znajomi nie lajkują mnie na fejsie

Polecane posty

Gość gość

To wcale nie jest prowo, tylko szczera prawda. Za każdym razem, gdy nie dostanę lajka czuję się tak jakby ludzie mieli mnie w czterech literach.

Gość gość
Ktoś coś poradzi? Fejs niszczy mi psychę. :/

Gość gość
Masz dziewczyno święty spokój. Ja założyłam i strasznie żałuję. Przez fejsa mam wrażenie, że jestem śmieciem i nic nie znaczę, bo mało kto mnie tam dostrzega.

Gość gość
Ej czemu nic nie piszecie?!

Wez przestan. Facebook to dno. Musisz wszystkich komplementowac, nie mozesz pod niczyim zdjeciem wyrazic swojej opinii (np.''ale brzydko wyszlas na tym zdjeciu''), tylko wszystkim slodzic (''pieknie wygladasz, sliczne zdjecie, jakie masz cudowne dzieci''), az sie zygac chce. Czuc falszywizne na kilometr. Masakra z tym fejsem. Dajcie spokoj, ludzie. I znajomych na liscie 250, z czego tylko z kilkoma rozmawiacie i widujecie sie. A reszta po co? W imie czego? Ja tego nie rozumiem.

Gość tez gosc
A o czym tu pisać? to problem dla psychiatry ;) a tak powaznie - zlikwiduj konto i będzie po sprawie

Gość gość
Niby tak, próbowałam się zdystansować, ale za cholerę nie umiem. Zawsze byłam typem nieudacznika i fejs sprawił, że jeszcze gorzej się czuję. Inni mają takie udane życie, są lubiani i kochani, bywają tu i tam, a ja całe życie pozbawiony wartości śmieć. :(

Gość facebook robie psyche
facecbook--- wedlug jego tworcow tanczymy jak nam graja.. NA FACEBOOKU tylko takie przechwalanie...a ile czasu na te glupoty-porowywanie sie z innymi tracimy!!!! pozniej czlowiek ma dola bo nie jest lepszy od kogos tam... STRATA CZASU!!! facebooku robie psche FACEBOOK -dobry jest tylko do reklamy!! a nic wiecej!

Gość podziwiaja mnie na faceboku
a jak jak dodam zdjecie dostaje tyle kometarzy podziwiaja mnie ;) i tyle "lubie to" dostaje;);)

Gość gość
Ja też dostaję dużo lajków za fotki, ale już za resztę niekoniecznie. Wrzucę link muzyczny /filmowy lub jakiś obraz, to z reguły mało kto lajkuje.

Gość gość
zgadzam sie z kamila p.

Gość gość
Kiedyś to było super... Nie miałam tam konta i posiadałam więcej czasu na robienie ciekawych rzeczy. A teraz wchodzę tam i wyczekuję z niecierpliwością, aż ktoś polubi zamieszczony przeze mnie link.

Przez fejsa takze rozpadaja sie zwiazki, malzenstwa i tp. Ciagle okazje do flirtu, czaty, komplementy, brak zasad, szacunku do jakiejs prywatnosci. Co rusz zdjecia dziewczyn z ''duck face'', cyckami na wierzchu pragnacych sie dowartosciowac dziesiatkami komplementow od facetow czesto zonatych lub bedacych w zwiazkach z innymi kobietami. Mowie Wam ludzi, Facebook to dno!!

Setki takich samych zdjec robionych w odbiciu lustrzanym,inne pozy, inne ciuchy, inne miny, maslane duze oczy, usta w dziub, nieeeeeeee. Kogo to bawi? Chyba tylko rozhisteryzowane malolaty. I facetow myslacych narzadami tam na dole. :o Jestem na nie.

Gość gość84
No mnie tez mało kto lajkuje. Świat jest zły :P