Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ekstremalny seks

Polecane posty

Gość gość

Ludzie piszcie w jakich najbardziej ekstremalnych miejscach się kochaliście? Park kino las? :) piszcie

Gość gość
Nad rzeka:) dużo ludzi było na łąkach wtedy ale chyba nikt nie zauważył:) innym razem w pokoju ale obok na łóżku kochała się druga para:)

Gość gość
Mój był przed super marketem i na basenie pełnym ludzi. Kiedyś też na takiej wiejskiej imprezie na ławce na siedząco:)

Gość gość
w szkole, technikum, tylna ławka, lodzik z połykiem:P

Gość gość
jak ja chodziłam do liceum to się dopiero z chłopakiem pocałowałam a ta laski pod stołem robiła masakra masz się czym pochwalić

Gość xnieoobiczalnaaa
ludzie szanujcie sie.... i innych

Gość gość
To czeba było isć do technikum a nie do liceum a nie teraz mi tu płakać ze dopiero se całowałas

Gość xnieoobiczalnaaa
ojjj w liceum dzieje sie o wiele wiecej ;) ale nikt nie uprawia milosci francuskiej po d lawkami.... szanujmy sie

Gość pseudopedagog
Masakra. Niedługo licealistki będą obciagać na przystankach. xnieoobiczalnaaa szacunek.

Gość pseudopedagog
Ekstremalny sex??? Ciągnąć fleta pod ławką? Sory to porażka a nie ekstrema. Bzykać sie w alpach na półce skalnej bo akurat była okazja odpocząć i nabrać sił na dalsze podpięcie; to dopiero ekstremalny sex.

Gość gość
ja pamietam,że w gimnazjum (niezłe patologie w rejonowce) wiele dziewczyn obciagalo chlopakom na przerwach, albo zakladaly mini i skakaly na swoich facetach na lawkach na przerwie :O pamietam też,że w podstawówce w 6 klasie kol mi powiedziałą,że takie 2 z innej klasy na przerwie zamknely się z 2 kolesiami w sali i to robili i nauczycielka ich przyłapała ale nie wiem czy to nie plotka, ja byłam dziewicą do matury :(

Gość gość
Przymierzalnia, winda, samochód, siano, łąka, las, sauna, jacuzzi, kino, z moim ówczesnym facetem wszystko

Gość gość
Ha ha:) mój najbardziej to w domu a rodzice obok w pokoju miałam wtedy z 17 lat :)

Gość gość
Oj rodzice w pokoju obok to nic:) kiedyś przyjechała rodzinka i babcia spala w moim pokoju ja z moim chłopakiem też mieliśmy wielką ochotę ale babcia nie spala i tak co chwilę sprawdzalismy czy śpi aż wkońcu nie odpowiedziała więc zrobiliśmy co trzeba a babcia mówi nie spalam :D

Gość gość
Boże...

Gość gość
a co myślicie o ludziach ze szlachetnej paczki co mają 10 dzieci i mieszkają w jednym pokoju? musieli płodzić kolejne dziec**przy innych :D

Gość gość
O masakra ale dzieci ogólnie chyba maja mocny sen :) ja jako dziecko też spałam w pokoju z rodzicami i nigdy nic nie słyszałam (albo nie pamiętam) a mam młodszego brata :D

Gość gość
witam :) ponawiam

Gość gość
ostatnia ławka w liceum koleżanka mi zwaliła ;P miejsce moze normalne ale dwie pary ;P

Gość gość
:P:P:P:P

Gość gość
Zawsze na balkonie hotelu na wakacjach . Tradycja . Na weselu kuzyna w kanciapce na wodke.

Gość gość
O przypomniało mi się :) też kiedyś na weselu znajomego tylko że w lesie wróciłam cała brudna :P jak się wszyscy na mnie gapili:O