Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy 22 lata to odpowiedni wiek na ciaze

Polecane posty

Gość gość

czy 22 lata to odpowiedni wiek na ciaze?

Gość RiCo 23
26 wzwyż

Gość gość
moim zdaniem tak

Gość gość
Nie, dziewczyna musi się wyszaleć i pożyć

Gość gość
to zalezy od osoby, jedna bedzie gotowa inna nie, ja mam 24 lata i przez ostatni miesiac marzylam o dziecku, ale jednak przeszlo mi i o wiele bardziej wolalabym szczeniaka, bedzie slodki,kochany, moj a przynajmniej 9 miesiecy nie bede przezywala tortur ciazowych

Gość gość
zapytaj się czy 22 lata to odpowiedni wiek , na niszczenie sobie figury ( o ile ją masz, bo jak jesteś gruba to nie masz nic do stracenia ) ,włosów, zębów, paznokci, biustu

Gość gość
Biust zyskuje ;)

Gość gość
Niech ci facet da na biust, dziecko do tego niepotrzebne :D

Gość gość
Komu ma dac autorce topiku ?

Gość gość
facet mi nie da 30 tysiecy na operacje biustu jak ciaza jest za free i jeszcze dziecko nam zostanie,poza tym tak jest naturalniej , na pepkowym sobie popijemy zdrowo i na chrzest kupe kasy zgarniemy, moze nawet starczy mi na operacje uszu i ust

Gość gość
facet mi nie da 30 tysiecy na operacje biustu jak ciaza jest za free i jeszcze dziecko nam zostanie,poza tym tak jest naturalniej , na pepkowym sobie popijemy zdrowo i na chrzest kupe kasy zgarniemy, moze nawet starczy mi na operacje uszu i ust Buhaha uszy i usta też do poprawki? Od kiedy to ciąża powoduje powiększenie biustu? :D mogą się zrobić obwisłe i tyle

Gość gość
Dobry powód do zajścia w ciążę :D

Gość gość
nie zrobią się obwisłe u tak młodej dziewczyny, poza tym mam rozmiar A75 to co ma byc obwisłe?

Gość gość
Niech ci ten facet da na cycki.

Gość gość
A wyksztalcenie i prace macie? To zalezy od tego czy obydwoje rodzice sa wstanie zapewnic byt materialny, opiekę, czas oraz czy czuja sie dojrzali psychicznie i czy obydwoje chca dziecka. ja mam 24 lata i uwazam, ze dla mnie za wczesnie. przez charakter swojej pracy czesto zmieniam miejsce zamieszkania. zreszta potrzeba prokreacji nie nalezy teraz do najwazniejszych moich potrzeb. Jest jeszcze potrzeba samorealizacji, bezpieczenstwa i stablinosci, edukacji i wiele wazniejszych niz wychowywanie dzieci. Sama czuje, ze za malo jeszcze w zyciu odkrylam, widzialam, przezylam i nacieszylam sie zyciem, aby byc dobra przewodniczka i nauczycielka. Życze rozsądnych decyzji! :)