Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy lekarze żenią sie tylko z lekarkami

Polecane posty

Gość gość

czy też z kobietami z innym zawodem ale wykształcone? czy taki facet nigdy nie ożeni sie z kimś kto ma np. tylko średnie? pielęgniarek chyba nie chcą, to prawda że teraz liczy sie pieniądz? i taki facet ma wymagania by kobieta zarabiała tyle co on?

Gość gość
a czemu mam sie yebnąć w czoło możesz uzasadnić? :o bo jak nie masz nic do powiedzenia tylko wyzwiska to sie nie wypowiadaj

Gość gość
Tak to prawda i nie chodzi tu o pieniądze ale prestiż takiej kobiety no i maja tez wiecej tematów do wspólnych rozmow

Gość gość
A dlatego,ze jak to w zyciu bywa,kazdy przypadek jest inny i nie ma tu zadnej wyroczni,ktora to wie przez duze W,co ma we lbie dr Kowalski czy Nowak.Twoje pytania sa idiotyczne.Ty nie wiesz,a my niby skad mamy wiedziec?Mozemy gdybac,albo opierac sie na schematach.Zatem i Ty to mozesz to samo,zamiast pytac na kafe o byle p*****le.

Gość gość
chociaz moze sie myle i na kafe siedzi caly tabun pan doktorowych i odp na Twoje arcywazne pytania.A jaki doktorek wpadl w oko,dentysta?Pa!

Gość gość
ile razy jakaś desperatka będzie zakładać takie same tematy. To jest chore

Gość kotełe kotełe
ale może znacie jakieś przypadki? lekarz + wykształcenie kobiety bo mnie to też interesuje zapytać sie o nic nie można tylko zjechać kogoś dla mnie to normalne pytanie, jak prawik gada o biciu kobiet albo jest temat o sraniu to już nikt nie powie że głupi temat :o

Gość gosc1234567
Sama studiuje medycyne. Chodzi o specyfike zawodu ja np. Mam zajecia 4 razu w tygdniu od 8- 20 plus jeszcze trzeba naprawde duzo uczyc sila rzeczy wiekszosc dziewczyn ktore zna i spedza z nimi czas to przyszle lekarki wiec to jest logiczne. I to sie stad bierze. Choc napewno zaden inteligenty czlowiek nie chce byc z pustakiem ktory tylko na jego hajs i poluje na niego bo hajs liczy sie uczucie. Mam gdzies pustki co chca sobie tylko dobrego faceta wyrwac czytaj z pozycja spoleczna. Po drugie praca lekarza jest specyficzna wymaga ciaglego zaangazowania a lekarz z lekarka ma wspolne zainteresowania. Chociaz jakas inna ambitna pracoholiczka inteligentna tez pasuje do niego. Moj byly nie byl na lekarskim i nie rozumial tego ze mozna jechac na 8 na zajecia wracac o 20 i jeszcze sie uczyc po powrocie ze mozna sie czyms jarac tak ze wcale nie czuc potrzeby odpoczywania, a przelezenie calej soboty przed tv uwazac za bezsensowne

Gość gość
Jestem lekarką, zaczęłam niedawno specjalizację. Mój chłopak jest adwokatem. Nie szukałam kogoś o określonym zawodzie. Spodobał mi się, bo jest ambitny, pracowity, zorganizowany, mogę na nim polegać. Gdyby mnie nie szanował albo ciągnął w dół- nie zawracałabym nawet sobie nim głowy, bez względu na zawód czy wysokość pensji. A odpowiadając na Twoje pytanie- często tak. Ale znam też wiele innych par, np lekarz- pielęgniarka/fizjoterapeutka/psycholożka/policjantka.

Gość gość
Ja znam lekarza, który jest mężem nauczycielki niemieckiego.

Gość gość
Przypomniałam sobie, że jeszcze znam lekarkę (stomatolog) w związku z fotografem, lekarkę żonę inżyniera (po politechnice), lekarza i farmaceutkę... Nie jest to regułą...

Gość gość
lekarz i aptekarka