Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Różyczka11

Moja córka ma dar

Polecane posty

Gość Różyczka11

Witam wszystkie Kafeterki! Szczególnie chciałam zwrócić się do tych osób, które nie są sceptycznie nastawione na zjawiska że tak powiem… dziwne. Mam taki dylemat. Mam córkę (16 lat) którą los obdarzył takim dziwnym talentem do przewidywania. Córka czasem mówi mi o swoich przeczuciach, wizjach, a nawet przekazuje mi informacje o przyszłych wydarzeniach, które w 100% się spełniają. Kiedy coś zgubię i nie mogę znaleźć, Asia robi przy mnie wizję, i mówi mi gdzie jest ta rzecz, nawet jeśli jest ona bardzo dobrze ukryta ( zawsze trafia! ). Dziewczyny, potrzebuję waszej rady, co wy byście zrobiły na moim miejscu? Mam wspierać córkę w rozwijaniu jej daru? Czy może ignorować to wszystko? Chwalić ją za to co potrafi czy puszczać mimo uszu ? Doradźcie coś. Różyczka

Gość ja bym wspierala i czyla byc
dobrym czlowiekiem, taki dar to duza odpowiedzialnos

Gość gość
A jak chcesz córkę wspierać i rozwijać ten dar? :O Jak to widzisz, zrobisz jej kurs na "wróżbitkę" wróżącą z fusów? Nie żartuję... jeśli faktycznie ma dar to będzie on nie doceniony tak samo jak dar Jackowskiego.

Gość gość
Autorka po prostu chciała zapytać czy córka powinna działać komercyjnie

Gość gość
katoliczki jesteśćie ?

Gość gość
twoja corka jest po prostu bardziej rozgarnieta niz ty autorko :) ja tez zawsze wiem gdzie co lezy, bo jestem spostrzegawcza i mam dobra pamiec

Gość gość
taki dar to duza odpowiedzialnosc i brzemie, wspiraj ja bo to nie jest latwe zycie z takim darem

Gość gość
no chyba, że córunia chowa rzeczy a póżniej po swoich wizjach je znajduje haha

Gość gość
Wez ja zapytaj w moim imieniu jakie padna teraz numery w totka. Nawet jej cos odpale jesli sie nie pomyli.

Gość Jakie to dziwne
Skoro ma dar, to niech trafi w totka:D będziesz bogata.Ja również potrafię przewidywać, nawet gdykogos nie darze sympatią -zwykle spełnia się; po kilku latach,ale jedna:D

Gość gość
tak k****, a mój syn jest Gandalfem 🖐️

Gość Różyczka11
Nie ma mowy o żadnym działaniu komercyjnym :O ! Co do szukania rzeczy, to raz była z ciocią i babcią w hipermarkecie warszawskim Real ( bardzo duży sklep), i nagle babcia się rozdzieliła i zgubiła w sklepie, nawet nie miała telefonu. Córka jednak postanowiła zaryzykować, zrobiła wizję i powiedziała cioci gdzie mają iść - znalazły babcię na drugim końcu olbrzymiego sklepu !!! Tam gdzie powiedziała córka. Więc naprawdę, nie ma mowy o żadnym chowaniu rzeczy przez nią.