Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie dobry pedicure w Bydgoszczy

Polecane posty

Gość gość

Kogo możecie polecić?

Gość gość
Pilne!

Gość gość
Nie będę c***odawała konkretnego salonu, żeby nie być posądzaną o reklamę, ale podam ci na co masz zwrócić uwagę. 1. Pytaj czy mają w gabinecie autoklaw, sterylizacja to podstawa i bezpieczeństwo, jak ci ktoś mówi że wozi do sterylizacji do dentysty, to nie wierz że robi to codziennie i ma zawsze wysterylizowany cały sprzęt. Narzędzia będą w specjalnych woreczkach. 2. Sprawdź czy mają po prostu czyściutko, bo jak ktoś nie dba o czystość, to nie dba bezpieczeństwo.

Gość gość
Dzięki, już poszłam i niestety zawiodłam się strasznie. Salon na Dworcowej, jak z innej epoki, zagracony a ściany to jakieś płachty. Sam pedicure bez szału, a niektóre paznokcie różnej długości! Ważniejsze od zabiegu było żebym kupiła jakieś środki do domu!

Gość gość
witam. zarówno ręce jak i nogi tylko u panki lidki w fordonie 505-519-019

Gość Romanek 1973
Przepraszam za bledy ale nie mam polskiej klawiatury.Wrocilem po wielu latach z emigracji i szukalem dobrego salonu dbania o stopy w srudmiesciu.bydgoskie salony sa sto lat za niemcami!patsza sie na faceta w salonie jak na zboka.salon na dworcowej i gdanskiej to sie nie zmienil od chwili gdy wyjezdzalem.udajcie jakis adres porzadnego,fachowego salonu.

Gość gość
W Heliosie robią dobry pedicure. Wykonuje go pani Patrycja - przemiła i zaangażowana w to co robi.