Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hanan11

Dlaczego ona nie chce się spotkać

Polecane posty

Witam. Sytuacja wyglada nastepujaco. Poznalem dziewczyne na dyskotece. Tanczylismy sporo zaczela mi slodzic wiec zaproponowalem randke. Wzialem nr i na drugi dzien zaczelismy pisac smsy a pozniej na fejsie. Wkoncu ona sama dala mi do zrozumienia ze obiecalem jej randke wiec szybko ustalilismy termin. Dzien przed spotkaniem powiedziala mi ze nie jest pewna czy sie wyrobi bo cos tam cos tam. Oczywiscie do spotkania nie doszlo ale umowilismy sie 3 dni pozniej. Pare godzin przed spotkaniem napisala ze musi sie uczyc i zebysmy spotkali sie toche pozniej kolo 20-21. Oczywiscie do spotkania ponownie nie doslo bo pozno skonczyla sie uczyc. I teraz nie wiem o co jej chodzi. Piszemy duzo sama do mnie zagaduje a spotkania unika...

Gość gość
po prostu coś jej wypadło... nauka ważniejsza niż romanse :P mądra dziewczyna

wiec napisz jej, ze jesli bedzie miala "na pewno" czas na spotkanie to niech da ci znac. moze byc nawet stylu "jestem na skrzyzowaniu tym i tym, czekam na ciebie" ;-) ty wiecej nie pisz bo pomysli, ze jakis desperata jestes. jesli ona tyle razy odmowila to teraz jej kolej.

Gość gość
Przydałoby się teraz ją wystawić choć raz, żeby zobaczyła, jak to jest. I że nie będziesz się płaszczył przed królewną.