Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marta860

Podoba mi się facet ale jego ex

Polecane posty

Może i był z nią tylko ze względu na łóżko, może coś mu się w głowie odmieniło. Jakie to ma teraz znaczenie? A Ty jesteś dumna ze wszystkich swoich dotychczasowych związków- każdy z partnerów był megaprzystojny i inteligentny? Zresztą średnio można kogoś oceniać na pdst. kilku zdjęć.

Gość marta860
Chyba napisałam, że nie chodzi tylko o zdjęcia.. No ocenić kogoś po wypiętym praktycznie gołym tyłku i kieckach tak krótkich że widać majtki, nie mówiąc o piersiach... ocenia się to z reguły negatywnie ;). ale spokojnie, poznam ją. tak, każdy z moich poprzednich partnerów był inteligentny i w moim typie. Ale nie przeczę, że każdy ma prawo do błędów albo zmiany gustu ;).

Gość gość od domu
wiesz co...Ty masz chyba mega kompleksy, serio. W zyciu bym nie wpadla na to, zeby na jakis portalach szukac byłych mojego faceta. I jeszcze oceniać te dziewczyny na podstawie fotek...

Gość marta860
nie szukałam jego byłej... pisała mu komenty w profilu i wiem że to ona.. on mówi dosyć sporo o niej i kiedyś pokazywał mi filmik jaki z nią sobie nakręcili więc ją rozpoznałam. Weszłam z ciekawości.

Gość gość
spoko laluniu, chcesz faceta co miał babę która chodzi po ulicach niemal z odsłoniętą d**ą to znaczy że dla seksu z nim zrobisz wszystko :O

Gość gość
skad wiadomo ze po ulicach?? chyba tylko foty widziala j ej

Gość marta860
up

Gość waleniuchkon
ale ty masz problemy dziewczyno poznaj go i tyle

Gość gość
Naprawdę jesteś pierdooolnięta, szukasz na fejsie ex chłopaka, z którym się spotykasz i ją oceniasz :D czy to nie jest chore?

Gość marta860
napisałam już że nie szukam tylko nadziałam sie przypadkiem :P

Gość gość
po co się porównujesz do innych lasek?

Gość ale badziew
Szczerze? Mówisz o sobie, jaka to jesteś dojrzała, a uważasz, że jak koleżanki nie zeznają ci jak na spowiedzi "gdzie, z kim, jak" to są oziębłe? Sorry, ale mam trochę więcej lat niż ty i przenigdy nie opowiadałam swoim bliskim przyjaciółkom o seksie, a nikt by nie powiedział o mnie, że jestem oziębła. Może po prostu bardziej dojrzałe osoby są zażenowane paplaniem o czymś, co powinno być intymne? A już podglądanie byłych na portalu społecznościowym na pewno nie świadczy o twojej dojrzałości. Taka niczym nieuzasadniona zazdrość też jest bardzo dziecinna.

Gość marta860
Może rzeczywiście masz rację. Dzięki za konstruktywną wypowiedź.