Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oijjdd

czy jak ktoś przyjedzie do szpitala z jakimś złamaniem

Polecane posty

Gość oijjdd

i szarpaną raną i go strasznie boli to ma prawo płakać? bo lekarze w ogólnie nie rozumieją że coś kogoś może boleć tylko każą sie uciszyć i sie drą, zero wyczucia na siłe bandarz przyklejony do rany potrafią zerwać. czy nie ma sie prawo do płaczu z powodu bólu? :o to obciach że sie płacze? :o

Gość gość
ja tydzien temu wybilam 3 palce u reki w pracy. i nie powiem. lezka mi poleciala.

Gość gość
dadzą ci termin za pół roku na gips na nogie

Gość gość
to chyba zalezy czy tfisz na kogos ludzkiego czy nie. jak mi nastawial chirurg paluchy to byl bardzo wyrozumialy i mowil ' niech sobie pani przeklnie, krzyknie albo ugryzie rekaw ;d '

Gość gość
to ja trafiłam na jakich nieludzkich :o

Gość gość
to kiepsko ;/ tak jak wspominalam, chirurg ktory sie zajmuje moja reka przyjal mnie juz po poza kolejnoscia, widac, ze byl zmeczony, ale nie dal mi odczuc tego. mowil spkojnie, wiem, ze pania boli, prosze wytrzymac. taki ludzki bardzo.

Gość gość
a mi mówił ''nie krzycz bo dam z liścia'' :o to jest według was normalne? miałam złamanie otwarte :o

Gość gość
trafilas na sadyste psychopate, ale w tym zawodznie to czeste, cale spektrum psychopatologii i uzaleznien wsrod medykow