Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdezorientowana 27

moj maz szuka przygod

Polecane posty

Gość zdezorientowana 27

Witam. Jestem mezatka od 6 lat. Uklada nan sie dobrze tylko brak mi pewnych sytuacji z przed slubu. Kiedys potrafil byc czuly mowi mile slowa zyc bezenie nie mogl. Gdy ttylko cos przeskrobal przepraszal i probowal za wszelka cene naprawic to. Od czasu jak urodzila sie corka czar zaczal pryskac. Mniej czulosci zero milych slow i ogulnie mam wtazenie ze jemu wcale nie zalezy. Malo tego pare razy wyszperalam w jego tel ciekawe rzeczy. Znalazlam esy pisane na jakies portale w celu poznania kogos innym razem od jakiejs laski esa znalazlam. Ostatnio zbystrzylam ze oglada filmy erotyczne na komorce. Najgorzej mi dala do myslenia ostatnia sutuacja. Bylismy na imprezie wiadomo tance alkohol.. Gdy ja poszlam do toalety tanczyl z moja kumpela polozyl jej reke na posladku usiadlam i obserwowalm jak maca ja po tylku az jej kiecka w gore szla myslalam ze eksploduje po lilku talich tancach nie wytrzmalam czaplam go za reke ita i tyle wyprowadzilam... wiadomo pocislam mu troche to ani przepraszam ani nic stwierdzil ze jestem jebnienta i tyle. Nie wiem juz co o tym wszystkim myslec poradzcie cos

Gość gość
Wygląda mi na to, że facet jest Tobą znudzony. Takie rzeczy zdarzają się w długoletnich związkach - normalna rzecz. Z tym że tutaj problem polega na tym, że on chyba kompletnie nie ma do Ciebie szacunku. Moja rada jest taka: nie rób z siebie ofiary, nie płacz, nie proś - to tylko pogorszy sprawę. Pokaż, że jesteś silna, nie użalaj się nad sobą. Zadbaj o siebie, kup sobie nowy ciuch, zmień fryzurę. Niech Twój mąż zobaczy jaką ma fajną żonę! Wiem, że to banalne, ale czasami trzeba odpuścić. Rozumiem, że skoro taka sytuacja już trochę trwa, to próbowałaś z nim rozmawiać, tłumaczyć?