Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anneczkad

czemu faceci tak lubia tyłki

Polecane posty

Gość anneczkad

czemu kazdemu facetowi zalezy zeby jego laska miala odstajacy tylek i to jest dla nich takie istotne inne elementy figurysie nie licza ?

Gość labradorr
nie wiem, to podświadome, też się gapie :P

Gość anneczkad
no ale co to ma do atrakcyjnosci kobiet, piersi to wiadomo czemu lubia, talie tez (w ciazy na pewno nie jest kobieta o waskiej talii a wciecie w talii podkresla biodra - biodra tez wiadomo czemu lubia, dojrzalosc plciowa i gotowosc do rodzenia dzieci) a tylek to co ?? slyszalam ze to z dawnych czasow, kiedy ludzie rypali sie na pieska. Czyli co, wasz gust to pozostalosc z czasow dzikusow ktorzy rypali sie jak zwierzatka? :D

Gość gość
A Ty nie rypiesz się na pieska? Przecież to najfajniejsza pozycja. Ja osobiście nie lubię po misjonarsku.

Gość anneczkad
i rozne inne, dlugie nogi oznaka dojrzalosci, ladna symetryczna twarz=nie ma zadnych chorob, ladna skora=nie ma tez chorob, pasozytow, mloda skora=jest jeszcze plodna (czym mlodsza tym plodniejsza), grube wargi niby swiadcza o wielkosci waginy :d, włosy też oznaka zdrowia, a dlugie bo faceci nosza krotkie etc na wszystko jest wyjasnienie jakies tylko na tylek nie ma zbytnio. jeszcze podobno odstajacy tylek byl potrzebny kobiecie, gdy nosila dziecko na plecach w czasach koczowniczych i jak dziecko sie nawet zsunelo to niby tylek je "podtrzymywał" żeby calkiem nie spadlo. To akurat kolezanka miala na antropologii kieedys.

Gość prawictwo pospolite128
Ważne , by dziewczyna miała przynajmniej 90 cm w biodrach.. WIelkosc tylka nie jest az tak bardzo istotna.

Gość gość
Po prostu to tyłek najbardziej kojarzy się z gotowością do kopulacji. A zamiłowanie do cycków jest tego pochodną, bo wielkie cyce imitują własnie wypięty do rypania tyłek.

Gość anneczkad
jest milion innych pozycji jeszcze, nie wiesz? na pieska wyglada idiotycznie ;d no, tylek do kopulacji, ale dlaczego az tak silnie... to jest zastanawiajace :) tak, ta teorie tez slyszalam, ze piersi maja 'ksztalt' tylka, tylko ze to nijak sie ma z biologia, bo NATURALNIE kobietom piersi rosna po OBU stronach klatki piersiowej, nie zlaczone. ale teorii jest wiele nie wiadomo na pewno

Gość anneczkad
prawictwo, nie az tak? to czemu moja kolezanka ma taki odstajacy i kazdy facet zawiesza oko i wielu ja podrywa? :) mam tez piekna kolezanke ktora facet wyzywal, bo ma plaski i maly i mu sie to nie podoba.

Gość gość
Nie wiem jak wygląda, wiem ze jest przyjemnie. Narządy są tak umiejscowione skonstruowane, że w tej pozycji (od tyłu) można osiągnąć największą przyjemność. Nie lubię się rypać od przodu.

Gość anneczkad
tak, tylko taka pozycja jeszcze musi byc podniecajaca.. dla mnie nie jest w ogole, coz. dla mnie najbardziej jarajaca jest jak ja siedze na moim facecie albo on na mnie calym cialem

Gość gość
gość, a ile masz cm w biodrach i jak bardzo wystajacy ? ? :)

Gość gość
Będzie ze 110. Nie wiem jak wyjaśnić stopień wystawania tyłka. :P

Gość koniushykrolewski
chyba w Afryce lubią tyłki, a Polacy bo ja wiem, kwestia gustu

Gość ciapatakk
moja wlasna MATKA mi ciągle powtarza, iż mam plaski tyłek - i mówi że jestem wychudzona i niekobieca (a udka i biodra jednak mam, piersi też) :/. Więc, coś w tym jest ..

Gość gość
110 to sporo, chodzi bardziej o odstawanie a nie o tak wielgachne biodra www.thechive.files.wordpress.com/2011/11/nice-ass-63.jpg?w=500&h=951 chyba coś w tym typie wola faceci eh

Gość gość
Pierdzielicie. W Polszy nie ceni się wydatnych tyłków, tylko wielkie cyce, i szczupłą sylwetkę.

Gość gość
anneczkad - czyżbyś była po zajęciach z psychologii? :P Bo ja miałam wczoraj ten temat na zajęciach z psychologii :P

Gość anneczkad
nie, kiedyś przeczytalam o tym na necie, taki dluugi artykul byl - a ze mam super pamiec to ;)

Gość gość
No moje podobnie odstają, tylko są większe. Poza tym mam grube nogi i to pewnie psuje efekt.

Gość gość
Może gdybym się ostro głodziła, to bym miała podobną figurę do tej laski ze zdjęcia, nie wiem. Mam tendencje do tycia i większe wymiary są chyba w moim przypadku nieuniknione.

Gość Każźna
Ładny, wsysportowany, jędrny tyłek świadczy ogólnie o kondycji całego ciała - jak masz ładny tyłeczek, to raczej na brzuchu sadła nie masz.

Gość gość
wiesz, mozesz sporo cwiczyc :) i jedz mniej weglowodanow bo to od nich sie tyje. ja teraz jestem na diecie niskoweglowodanowej i czuje sie super. zrzuc sobie ksiaz ke Zycie bez pieczywa Lutza na hamsterze

Gość gość
Tak trochę ode mnie na temat zdjęcia: Nie wiem, czy ta kobieta się głodzi, nie wydaje mi się. Od głodzenia się nie będziesz miała ładnego tyłka. Widać, że ta dziewczyna włożyła cholernie dużo pracy w ćwiczenia... A jak tyłek jest ładny, to i reszta wydaje się bardziej proporcjonalna.

Gość gość
ja mam plasciutki brzuch ladna talie i nieladny tylek :P da sie jakos. glupoty piszesz. bywaja dziewczyny o naturalnie ladnym tylku i reszcie sredniej

Gość gość
No ja się nie głodzę, a tyłek mam ok, tylko jest coraz grubszy. A ta dziewczyna ze zdjęcia jest chuda. Może naturalnie drobna. Ja tam do drobinek nie należę i nie ma opcji bym była tak chuda jak ona. Chyba tylko w przypadku nic niejedzenia przez x miesięcy...

Gość gość
I jeszcze raz napiszę: w Polsce dużo bardziej ceni się szczupłą wręcz chudą sylwetkę od większego tyłka.

Gość gość
No może, nie mówię nie. O facetach, którzy wymagają chudej sylwetki i jednocześnie wystającego sporego tyłka i wielkich ale niewiszących cyców nawet nie mówię.

Gość anneczkad
no właśnie :) a przeciez nie samym wygladem człowiek żyje, milo jest byc zadbanym i nie mozna sie zapuszczać, ale nie mozna na samym wygladzie sie skupiac, to tylko cialo