Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co kupiłyście mężom na mikołaja

Polecane posty

Gość gość

muszę mieć jakiś pomysł.

Gość gość
Hehe nic. Dostanie mikolaja z czekolady

Gość gość
No ja kupiłam właśnie takiego fajnego mikołaja z czekolady, ale zastanawiam się czy to nie za mało.

Gość gość
U nas nigdy na mikolaja nie prezentow oprocz slodyczy. Moj uwielbia jesc te mikolaje z czekllady wiec kupilam mu duzego

Gość gość
3 pary skarpet i zestaw Str8. :)

Gość gość
Zawsze myślałam, że Mikołaj przynosi prezenty dzieciom, a tu się okazuje, że starym chłopom trzeba coś kupować "na Mikołaja" buahaha

Gość gość
krem l'oreal i ferrero roche

Gość gość
nie to, że trzeba, ale to miły gest i co roku na Mikołaja kupujemy sobie jakieś drobne prezenty

Gość o jesssu
A z czego tu sie smiać? Czy tyle wysiłku kosztuje taki mały gest, który dodatkowo cieszy? Pomysl o tym.

Gość gość
no mój tata nigdy się nie cieszył jak wkładał nogę w but i rozgniatał mikołaja z czekolady.

Gość gość
gatki z reniferem ma je ubrać późnym wieczorem ;)

Gość gość
A mnie nie stać na prezent dla dziecka ;( Ma 3 lata i dostanie słodycze od Mikołaja w przedszkolu, babcia też coś mu da więc będzie miał prezent, ale jest mi cholernie przykro, że ja mu nic nie dam :( A jeszcze mężowi bym miała dawać, o Boże za co? ;(

Gość gość
a ja juz dzis dalam corce prezent. na oknie woczoraj postwilam kubek z mlekiem i cistka. kupilam jej mikrofon zabawkowy i czekolade. wlozylam to do skarpety. nie dawno wrocilysmy z przedszkola , corka wchodzi do swojego pkoju patrzy na parapet a ciastek nie ma, mleko wypite. i krzyczy mamo tato mikolaj byl. naprawde niewierze. i mowie zeby poszukala prezentu. zaglada do skarpety a tam mikrofon- i z radoscia mowi ale ten mikolaj super, wiedzial co mi przyniesc.

Gość gość
Ja swojemu kupiłam zestaw AXE i dwie pary bokserek z zabawnym nadrukiem. Dziecko dostanie zabawkowego laptopa (może odczepi sie od mojego...). Teraz pora pomyśleć nad prezentem gwiazdkowym...Ogólnie uwielbiam robić prezenty :-)

Gość gość
" kubek z mlekiem i ciastka." mówisz. Udajesz Ameryke w Polsce ? Dlaczego ludzie nie chcą mieć nic swojego tylko wszystko muszą papugować. To takie dziecinne

Gość gość
no ale akurat to był show dla dziecka, które się ucieszyło, więc po co od razu dorabiać do tego ideologię?

Gość gość
ale dziecku to sprawilo radosc. prezent udany bo caly czas spiewa.

Gość gość
poza tym, czy Wy na prawdę musicie wszystko krytykowac? prezent dla męża z okazji Mikołaja- źle, ciasta i mleko, żeby dzieciak miał radochę- źle- jakie to nudne trzeba mieć życie i bardzo smutne, tak na wszystko jęcząc

Gość gość
Fajny patent z tym mlekiem i ciastkiem aż odgapie:-) mąż dostał diablo III i się cieszy jak dziecko:-)

Gość gość
my nie kupujemy sobie na mikołaja to swieto dla dzieci wiec kupujemy cos córeczce a my sobie darujemy prezenty po wigili na gwiazdke taką mamy tradycje

Gość gość
my juz zrezygnowalismy z prezentow dla siebie, bo moj maz ma fatalny gust i zawsze jego prezent dla mnie sa do d**y.

Gość gość
Ja jemu rekawiczki on mi torebke.