Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jak źle życzę byłej koleżance to rozchoruje jej sie dziecko

Polecane posty

Gość gość

Czy to prawda ze jeśli się komus zle życzy i rzuca urok to rozchoruje się temu komus dziecko?> Ja mam kolezanke której szczerzez nienawidzę i zycze wszystkiego najgorszego. Czy jej dziecko wpadnie w chorobę>?

Gość gość
Być może. Dlaczego jej tak źle życzysz?

Gość gość
predzej ty

Gość gość
Bo mnie skrzywdziła.

Gość gość
ja p*****le, ale ciemnogród. tak oprocz tego pies zdechnie, wszystkie kwiatki w doniczkach padną a w przyszłym roku w kwietniu zdradzi ją mąż.

Gość gość
Nie wiadomo czy w to wierzyć czy nie, nie wiem czy to zbieg okoliczności, ale mnie ktoś w życiu skrzywdził i źle tej osobie potem życzyłam w myślach to za jakiś czas spotykało tę osobę jakieś nieszczęście. Więc coś w tym jest.

Gość gość
Jak cię skrzywdziła?

Gość gość
jezeli komus zle zyczysz, to tylko i wylacznie TY mozesz sie od tego rozchorowac ;)

Gość gość
Nieważne. Skrzywdziła mnie bardzo. To nie jest tak, że źle życzy się ludziom, którzy traktują nas dobrze. Wręcz przeciwnie.

Gość gość
Tak?? Ja wiem co w tym jest... To, że za kilka lat wszystko co złego życzysz komuś wróci do Ciebie ze zdwojoną siłą. I TO AKURAT SIĘ SPRAWDZA!!!!

Gość gość
Nieprawda . Jeśli faktycznie ktoś ci wyrządził coś złego i jest to niedobry człowiek, a w myślach mu się źle życzy ( bo to przecież normalne jest, ze jak komuś ktoś wyrządzi zło to raczej nie myśli o tej osobie życzliwie) to nieszczęście wszcześniej czy później dopadnie tę osobę, która zło wyrządziła. Wyjątkiem jest, jeśli przebaczy się wrogowi albo ta osoba jest szczerze wierząca( ale to raczej jest niemożliwe w przypadku złych ludzi).

Gość gość
Złe rzeczy się ludziom przydarzają... Nie musiało to być od twojego myślenia.

Gość gość
Gościu z 16:59. Tak, złe rzeczy się ludziom przydarzają. Ale 2 z tych osób które mnie skrzywdziły zmarły a były w młodym wieku. Już teraz tak staram się nie myśleć i modlę się aby nikt mi już zła nie wyrządził.

Gość gość
Bardzo możliwe że jej się rozchoruje, ale musiałabyś właśnie pragnąc choroby jej dziecka a nie np. żeby jej coś się stało.

Gość gość
jezeli ktos jest zlym czlowiekiem, to i tak spotka go kara, ale NIE od twojego myslenia, tylko to zlo samo w sobie do niego wroci. . od zyczenie komukolwiek zle, nie wazne, czy to dobra czy zla osoba, ucierpisz TYLKO I WYLACZNIE TY. . jezeli chcesz sie uwolnic od tych zlych mysli i raz na zawsze odseparowac od tej zlej osoby i zla, ktore ci wyrzadzila, musisz jej WYBACZYC i zyczyc jej dobrze, oraz zeby zmadrzala.

Gość gość
Buahahahaha, nie mogę. Jak można życzyć dobrze osobie która ci żło wyrządziła? Jakby ktoś ci zabił np. brata albo dziecko też byś tej osobie dobrze życzyła? Ogranij się!