Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jest mi bardzo bardzo bardzo zle

Polecane posty

Gość gość
bo nic nie ma sensu:( chciałabym być coś warta, mieć kogoś, coś potrafić.. Ale za dużo spieprzyłam i teraz po prostu sama sobie nie pozwalam na nic. Bo muszę zostać ukarana.. Nikt mnie nie zechce, a nawet jeśli to nie zasługuje na nikogo.. Ogolnie nie ma wyjścia z tego g***a..

Gość gość
Pierdooolnięta?

Gość gość
mi też nie martw się :( może jutro będzie lepiej...

Gość gość
Tak.. p*****lnięta też...

Gość agggnicha
autorko mam dokladnie to samo,jeszcze poltora roku temu byla szansa na zmiane losu ale s*******ilam wszystko,nie zasluuje na nic

Gość gość
może potraktuję cię elektrowstrząsami to głupota cię opuści

Gość gość
proszę bardzo.

Gość gość
ja tez spieprzylam sobie zycie mam 30 i codziennie nadzieje ze cos mnie rozjedzie wreszcie

Gość gość
A tak konkretnie to kolejne pitu pitu masa kitu

Gość gość
Sama siebie chcesz ukarać? Aż tak sama siebie nie lubisz? Nie ty jedna spieprzyłaś sobie życie, ale da się żyć dalej. Najlepiej zamknąć stare życie za sobą i rozpocząć nowy rozdział. Tylko trzeba chcieć. No i przestać pieprzyć farmazony typu "nie zasługuję na nikogo". A tek ktoś, na kogo niby miałabyś nie zasłużyć to kto? Jakiś zasłużony, czy jak? Trzeba przed nim pokłony bić? Z innej gliny jest?

Gość gość
Nienawidze siebie. Nie umiem inaczej czuć. Po prostu na nikogo nie zasluguje. Dla was to tak łatwo powiedzieć wpuszczacie kogoś do swojego zycia potem do widzenia i nie ma problemu.. A mi wystarczy jedno czesc, jedno miłe słowo czy spojrzenie i już jestem w jakim sensie przywiązana do tego cżłowieka. Nie chce wiecej tracić ludzi a wiem ze strace jeśli ktoś pozna mnie bliżej. Nie chce już nikogo rozczarować.

Gość gość
czym rozczarowujesz ludzi może jesteś przewrażliwiona na swoim punkcie

Gość gość
Czym ich rozczarowuje ? Chyba wszystkim. Całym swoim jestestwem, że tak powiem.. Powinnam być inna.. Inteligentna, fajna, rozgadana, wyluzowana, pewna siebie..A poza tym ciągle popełniam błędy.. te same. Nie jestem przewrażliwiona na swoim punkcie..Jestem nikim i tyle. Ja po prostu wiem, że jak ktoś zbliży się do mnie to po prostu sie zawiedzie i mnie zostawi a dla mnie to nie jest takie super fajne. Każdy uśmiech czy miłe słowo znaczy dla mnie cholernie dużo. Za dużo. Nie powinnam się tak przyzwyczajać do obcych ludzi, ale jednak tak się dzieje. Za dużo sobie wyobrażam. Za dużo czuję. Za bardzo się boję.

Gość gość
Jesteś inteligentna i przewrażliwiona