Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nana_24

Ubrania ciążowe

Polecane posty

Gość nana_24

Witam wszystkie panie, Jestem w drugim miesiącu ciąży, nie mieszczę się w moje dotychczasowe spodnie, jestem szczupła, ''brzucha nie mam'' ubrania ciążowe są dla kobiet już z brzuszkiem. spodnie też. w co mam się więc ubierać ? i gdzie, w jakich sklepach.? jak takie sklepy lub ciuszki dla mojego levelu ciąży się nazywają ? te na dużą ciąże są za duże, a reszta za ciasna...

Gość gość
Już się nie mieścisz w swoje ubrania ?? Ja kupuję jakieś tuniki z elastycznego materiału lub odcinane pod biustem i do tego leginsy. Mi tak najwygodniej. Jestem w 5mc. Nie kupuję niczego w sklepach dla cięzarnych

Gość gość
to kup sobie normalne spodnie tylko w wiekszym rozmiarze, przyda sie po ciazy tak samo koszule, czy bluzki, jaki Ty masz problem?

Gość gość
Żal doope ściska. Faktycznie jedno zdjęcie i do tego samej góry ;-D Puknij się w główkę

Gość gość
Rozważ legginsy, ponoć wygodne są . Ja akurat nie noszę, bo nie lubię. Ale na spodnie z gumką nosze od 3 mc, gumka ma regulację, na początku trochę opadały, ale wolałam to niż jakikolwiek ucisk w ok brzucha, niby brzucha jeszcze nie miałam, ale czułam dyskomfort.