Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość psychopatkaa

nowy początek 6 grudzień

Polecane posty

Gość psychopatkaa

Witajcie wszyscy :) Jestem Patrycja, znajomi mówią na mnie Patka. Jestem obecnie w 3 klasie liceum na profilu biol-chem. Przez 4 lata chorowałam na bulimię przez co moja waga uległa g***townej zmianie. 9 lat trenowałam pływanie. Dziś podjęłam decyzję o walce z samą sobą i swoją wagą. Wiem, że mi się uda. Jeśli ktoś jest chętny do przyłączenia się, zapraszam! Wsparcie grupowe mile widziane! Buziaczki piękne kobietki! :)

Gość psychopatkaa
Tak. Ważę 64 kilo przy wzroście 160cm. :)

Gość gość
Przyłączam się. Ważę dokładnie tyle samo, z tym że przy wzroście 175cm.

Gość LazurowaWróżka
Mogę się dołączyć? Też zaliczyłam epizod z bulimią :( Mam tyle lat co Ty, i nawet taką samą wagę tylko, że jestem wyższa- 176. Na początek stosuję dietę (od jutra) 1000 kcal i chce dojść do 60. Potem zobaczymy. :) Jestem drobnokoścista, był czas, że ważyłam 54 kg i wyglądałam rewelacyjnie... Zobaczysz Patka, razem z tego wyjdziemy, i będzimy piękne i szczupłe. Tą cholerną bulimię zostawiamy daleko za sobą :)

A może byłoby lepiej, jakbyście poszły do dietetyka ? Po takiej chorobie raczej to jest lekkie ryzyko jeść na własną rękę, znaczy samemu sobie dyktować, co jeść ?

Gość LazurowaWróżka
Patka, a masz jakiś konkretny pomysł na diete?

Gość LazurowaWrozka
Hej, ja właśnie idę na sniadanko, czyli cos do 250 kcal. Ogólnie planuje trzymać się tego ze na sn 250 na II sn i podwieczorek 100 na obiad 350 a na kolację 200. ;) Autorko , gdzie jesteś ? ?